Home > The Basket

The Basket

The Basket Utrecht; lunchen, borrelen en dineren op de Uithof

The Basket is een supergezellig grand café gevestigd midden op de Uithof. Doordeweeks is The Basket geopend voor koffie, lunch, diner en natuurlijk voor een gezellige borrel aan de bar of op het terras. Geen zin om te koken? The Basket heeft een gevarieerde menukaart, wisselende speciaalbieren en lekkere klassiekers.

Zin in een gezellige avond? Elke 2e maandag van de maand organiseert The Basket dé studentenbattle van de Uithof: The Basket Pubquiz! Een leuke kennisquiz met te gekke prijzen. Daarnaast is het iedere vrijdagmiddag feest! Dan viert The Basket het weekend met een pitcher Jupiler voor € 10,-. Ook voor een gezellig potje ’30 Seconds’ ben je bij The Basket aan het juiste adres. Een keer per maand staat de gehele avond in het teken van dit pijlsnelle partyspel.

Ook een eigen feestje vier je bij The Basket! De gehele locatie is in het weekend exclusief af te huren en heeft capaciteit voor 250 personen. De gezellige sfeer, flexibiliteit, het gastvrije personeel en de lekkere hapjes en drankjes zijn de ingrediënten voor een onvergetelijke avond.

Op zoek naar een bijbaan (naast je studie)? Geregeld zoekt enthousiaste collega’s voor in de bediening, achter de bar en voor in de (spoel)keuken. Solliciteren kan via utrecht@thebasket.nl!

Aankomende

Activiteiten

Datum/Tijd Evenement
15 augustus - 18 augustus UIT 2022
16 augustus UIT Borrel
26 augustus - 28 augustus EXTC
1 september Eerste Borrel
4 september Trainingsdag
16 september - 18 september Introweekend
29 september Commissie Clubavond
6 oktober Cycling Dinner + Borrel
13 oktober Selectie Clubavond
22 oktober Uilskuikentoernooi