Home > ULTV Rhijnauwen

ULTV Rhijnauwen

Over de vereniging
De Utrechtse tennisvereniging ULTV Rhijnauwen is een bloeiende vereniging met 9 mooie gravelbanen midden in de bossen van het gelijknamige landgoed Rhijnauwen. Een oase van rust en natuur op het randje van de stad waar op hoog én laag niveau kan worden getennist. De Utrechtse Lawn Tennis Vereniging (ULTV) Rhijnauwen heeft circa 1200 leden. Nieuwe leden zijn altijd welkom, er is op dit moment géén wachtlijst.

Lidmaatschap
Het lidmaatschap van ULTV Rhijnauwen loopt van 1 jan-31 dec. Het eerste jaar na je studie bedraagt de contributie € 115,- (studententarief). Daarna bedraagt de contributie voor een jaarlidmaatschap € 195,-. Het is mogelijk om gedurende het jaar lid te worden van de vereniging.

Competitiemogelijkheden
ULTV Rhijnauwen neemt in het voorjaar en het najaar deel aan de districtscompetities van de KNLTB. Alle leden van ULTV Rhijnauwen kunnen zich inschrijven voor de KNLTB competitie.

Activiteiten
ULTV Rhijnauwen organiseert naast de trainingen en competitie ook toernooien voor de leden. Naast het open toernooi en de clubkampioenschappen worden er door het jaar heen ook eendags-toernooien georganiseerd, bijvoorbeeld het openingstoernooi.

Aankomende

Activiteiten

Datum/Tijd Evenement
8 december Clubavond
10 december Diesgala
15 december Clubavond
22 december Kerstdiner + Borrel
12 januari Borrel + Nieuwjaarsactiviteit
19 januari Halfjaarlijkse-ALV
26 januari Clubavond
2 februari Borrel
3 februari - 12 februari Wintersport
16 februari ABN AMRO OPEN