Home > ULTV Rhijnauwen

ULTV Rhijnauwen

Over de vereniging
De Utrechtse tennisvereniging ULTV Rhijnauwen is een bloeiende vereniging met 9 mooie gravelbanen midden in de bossen van het gelijknamige landgoed Rhijnauwen. Een oase van rust en natuur op het randje van de stad waar op hoog én laag niveau kan worden getennist. De Utrechtse Lawn Tennis Vereniging (ULTV) Rhijnauwen heeft circa 1200 leden. Nieuwe leden zijn altijd welkom, er is op dit moment géén wachtlijst.

Lidmaatschap
Het lidmaatschap van ULTB Rhijnauwen loopt van 1 jan-31 dec. De contributie voor een jaarlidmaatschap bedraagt € 195,-. Het is mogelijk om gedurende het jaar lid te worden van de vereniging.

Competitiemogelijkheden
ULTB Rhijnauwen neemt in het voorjaar en het najaar deel aan de districtscompetities van de KNLTB. Alle leden van ULTB Rhijnauwen kunnen zich inschrijven voor de KNLTB competitie.

Activiteiten
ULTB Rhijnauwen organiseert naast de trainingen en competitie ook toernooien voor de leden. Naast het open toernooi en de clubkampioenschappen worden er door het jaar heen ook eendags-toernooien georganiseerd, bijvoorbeeld het openingstoernooi.

Aankomende

Activiteiten

Datum/Tijd Evenement
1 oktober Cycling Dinner
6 oktober Beleids-ALV
8 oktober Almanakonthullings Borrel
15 oktober Clubavond
22 oktober Clubavond
5 november Borrel
10 november Introperiode Afsluiting
15 november LIEFdadigheidstoernooi