Home > UTV Kromme Rijn

UTV Kromme Rijn

Over de vereniging
UTV Kromme Rijn is een jonge vereniging die in sinds 1 juli 2019 bestaat. Het is een samenvoeging van de verenigingen TC Rijnsweerd en STVU. De vereniging is gelegen op het tennispark in Maarschalkerweerd.

Lidmaatschap
Het verenigingsjaar van UTV Kromme Rijn loopt van 1 jan-31 dec.
UTV Kromme Rijn heeft één van de laagste contributies van alle tennisverenigingen in Utrecht. Een actief lidmaatschap kost €170 per jaar voor senioren. Daarnaast betaal je 20 euro inschrijfgeld en betaal je ook een borg van 23 euro voor het toegangspasje(magneetkaart) van het tennispark.

Competitiemogelijkheden
UTV Kromme Rijn neemt in het voorjaar en het najaar deel aan de districtscompetities van de KNLTB. Alle leden van UTV Kromme Rijn kunnen zich inschrijven voor de KNLTB competitie. Je kunt je als team of individueel inschrijven. Of je daadwerkelijk geplaatst kan worden hangt af van het aantal inschrijvingen en ieders beschikbaarheid.

Activiteiten
Naast de tennistrainingen en de competitie organiseert UTV Kromme Rijn ook verscheidene toernooien en tossavonden. Zo is er het ‘Late Night Toernooi’, ‘Vakantietoernooi’ en het ‘Beat-the-best Toernooi’. In oktober wordt daarnaast ook het Oktoberfest georganiseerd.
Iedere maandavond en woensdagochtend is er de tossavond, waar alle leden aan mee kunnen doen.

Aankomende

Activiteiten

Datum/Tijd Evenement
27 januari Borrel (Gaat niet door)
28 januari - 6 februari Wintersport
10 februari ABN AMRO toernooi
17 februari - 20 februari SET
18 februari Diesgala
24 februari Valentijnsborrel
26 februari Carnaval
27 februari Wintertoernooi
3 maart Borrel
5 maart - 13 maart Open Toernooi