Home > Vereniging > Alumni > De Oudhof

De Oudhof

Is het einde van jouw carrière bij TC de Uithof in zicht, bijvoorbeeld omdat je klaar bent met studeren? Niet getreurd, want voor (bijna) oud-leden heeft TC de Uithof een alumnivereniging: de Oudhof.

Studeren doe je maar even, Uithoffer ben je voor het leven!

Jaarlijks organiseert de Oudhof tal van activiteiten zoals een tennistoernooi, een wijn- of bierproeverij en gezellige borrels! Op Koningsdag huren we een boot en varen we door de Utrechtse grachten.

Word lid!

Als lid van De Oudhof blijf je verbonden met TC de Uithof en je oude tennisvrienden. De contributie bedraagt €12,50 per jaar. Daarmee bekostigen we de vereniging, houden we activiteiten betaalbaar én steunen we TC de Uithof. Jouw lidmaatschap is dus altijd van waarde, ook al kom je niet (vaak) naar activiteiten!

Inschrijven kan via dit formulier.

Activiteiten 2022/2023

Zaterdag 7 januari – Nieuwjaarsborrel
Zaterdag 4 maart t/m zaterdag 11 maart – Althoff Wintersport
Vrijdag 13 april – Uithof x Oudhof Netwerkevenement
Donderdag 27 april – Koningsdagboot
Juni (precieze datum volgt) – Oudhof toernooi
Juli (precieze datum volgt) – Wimbledon of Zomeractiviteit
Augustus (precieze datum volgt) – Parkborrel

Ken je onze Oudhofambassadeurs al?

De Oudhof een ver-van-je-bedshow? Welnee! Neem nou Rik en Stella, onze Oudhofambassadeurs. Beiden zijn, net als vele anderen, zowel lid bij de Uithof als bij de Oudhof. Dat kan gewoon! Als ambassadeurs geven zij de Oudhof binnen de Uithof een gezicht. Ze kunnen alle leden in al hun enthousiasme van extra informatie voorzien. 

Benieuwd hoe zij de Oudhof ervaren? Weten bij welke activiteit je een keer kunt aansluiten? Of heb je andere vragen? Stuur gerust een appje!

Rik

“Mijn connectie met de Oudhof? Ik ben (zoals waarschijnlijk vrijwel iedereen) lid geworden om verbonden te kunnen blijven met mijn Uithof-vrienden. Vet gezellig!”

Tel: 06-39645684

Stella

“Ondanks dat ik nog lekker actief ben bij TC, heb ik mij een jaar geleden ook al ingeschreven bij de Oudhof. Als ik straks geen student meer ben, kan ik dan genieten van alle leuke werk-proof activiteiten. Dat ik me nu al heb ingeschreven, komt doordat ik merk dat steeds meer vrienden al langzaam weggaan bij TC. Ik vind het leuk om ook met hen nog gezellig te kunnen borrelen! En natuurlijk wil ik nu het nog kan, van twee walletjes eten.😉”

Tel: 06-37420696


Meer weten?

Wil je een impressie van onze activiteiten en meer informatie? Kijk dan op Facebook en Instagram. Heb je vragen? Mail dan naar alumni@tcdeuithof.nl.


Verder tennissen bij een burgervereniging?

Wil je naast De Oudhof ook blijven trainen en competitie spelen? Word dan lid bij een burgervereniging! Weet je niet bij welke? Deze verenigingen in Utrecht hebben ruimte voor nieuwe competitiespelers. Ze verschillen in grootte, activiteiten en sfeer: voor ieder wat wils dus!

Vechtlustwww.ltcvechtlust.nl
UTV Kromme Rijnhttps://www.utvkrommerijn.nl
Rhijnauwenwww.rhijnauwen.net
Kampongwww.kampongtennis.nl

Kijk op deze pagina voor meer informatie over de burgerverenigingen!

Aankomende

Activiteiten

Datum/Tijd Evenement
26 september Bowlen
28 september Commissie clubavond
3 oktober Beleids-ALV
5 oktober Cycling dinner + borrel
10 oktober Padellen
12 oktober Clubavond
17 oktober Kroegentocht
19 oktober Selectie clubavond
26 oktober Open feest
2 november Clubavond