Home > Vereniging > Alumni > De Oudhof

De Oudhof

Is het einde van jouw carrière bij TC de Uithof in zicht, bijvoorbeeld omdat je klaar bent met studeren? Niet getreurd, want voor (bijna) oud-leden heeft TC de Uithof een alumnivereniging: de Oudhof.

Studeren doe je maar even, Uithoffer ben je voor het leven!

Jaarlijks organiseert de Oudhof tal van activiteiten zoals een tennistoernooi, een wijn- of bierproeverij en gezellige borrels! Op Koningsdag huren we een boot en varen we door de Utrechtse grachten.

Word lid!

Als lid van De Oudhof blijf je verbonden met TC de Uithof en je oude tennisvrienden. De contributie bedraagt €12,50 per jaar. Daarmee bekostigen we de vereniging, houden we activiteiten betaalbaar én steunen we TC de Uithof. Jouw lidmaatschap is dus altijd van waarde, ook al kom je niet (vaak) naar activiteiten!

Inschrijven kan via dit formulier.

Activiteiten 2021/2022

Vrijdag 12 november tot zondag 14 november – Ledenweekend
Zaterdag 5 februari tot zaterdag 12 februari – Althoff Wintersport @ Kaprun, Oostenrijk
Zondag 27 februari – Escape your room 2.0: De Escape Tour Utrecht
Vrijdag 18 maart – Uithof & Oudhof: Netwerkborrel
Zaterdag 26 maart – Biercantus
Woendag 27 april – Koningsdagboot
Donderdag 26 mei – Lustrumactiviteit
Zaterdag 11 juni – Oudhoftoernooi

Klik op + om de activiteiten toe te voegen aan jouw eigen Google-agenda.

Ken je onze Oudhofambassadeurs al?

De Oudhof een ver-van-je-bedshow? Welnee! Neem nou Rik en Stella, onze Oudhofambassadeurs. Beiden zijn, net als vele anderen, zowel lid bij de Uithof als bij de Oudhof. Dat kan gewoon! Als ambassadeurs geven zij de Oudhof binnen de Uithof een gezicht. Ze kunnen alle leden in al hun enthousiasme van extra informatie voorzien. 

Benieuwd hoe zij de Oudhof ervaren? Weten bij welke activiteit je een keer kunt aansluiten? Of heb je andere vragen? Stuur gerust een appje!

Rik

“Mijn connectie met de Oudhof? Ik ben (zoals waarschijnlijk vrijwel iedereen) lid geworden om verbonden te kunnen blijven met mijn Uithof-vrienden. Vet gezellig!”

Tel: 06-39645684

Stella

“Ondanks dat ik nog lekker actief ben bij TC, heb ik mij een jaar geleden ook al ingeschreven bij de Oudhof. Als ik straks geen student meer ben, kan ik dan genieten van alle leuke werk-proof activiteiten. Dat ik me nu al heb ingeschreven, komt doordat ik merk dat steeds meer vrienden al langzaam weggaan bij TC. Ik vind het leuk om ook met hen nog gezellig te kunnen borrelen! En natuurlijk wil ik nu het nog kan, van twee walletjes eten.😉”

Tel: 06-37420696


Meer weten?

Wil je een impressie van onze activiteiten en meer informatie? Kijk dan op Facebook en Instagram. Heb je vragen? Mail dan naar alumni@tcdeuithof.nl.

Opzeggen?

In het onwaarschijnlijke geval dat je het lidmaatschap van de Oudhof wilt opzeggen, lees hier dan even verder.


Verder tennissen bij een burgervereniging?

Wil je naast De Oudhof ook blijven trainen en competitie spelen? Word dan lid bij een burgervereniging! Weet je niet bij welke? Deze verenigingen in Utrecht hebben geen wachtlijst en ruimte voor nieuwe competitiespelers. Ze verschillen in grootte, activiteiten en sfeer: voor ieder wat wils dus!

Vechtlustwww.ltcvechtlust.nl
STVUwww.stvu.nl
Rhijnauwenwww.rhijnauwen.net
Kampongwww.kampongtennis.nl

Kijk op deze pagina voor meer informatie over de burgerverenigingen!

Aankomende

Activiteiten

Datum/Tijd Evenement
29 september Commissie Clubavond
6 oktober Cycling Dinner + Borrel
11 oktober Beleids-ALV
13 oktober Selectie Clubavond
18 oktober Kroegentocht
22 oktober Uilskuikentoernooi
27 oktober Open Feest
11 november Introperiode Afsluiting