Home > Vereniging > Commissies > Nederlandse Studenten Kampioenschappen Commissie (NSK-Cie)

Nederlandse Studenten Kampioenschappen Commissie (NSK-Cie)

De NSK-Cie is de commissie die het grootste studententennistoernooi van het jaar mag organiseren. Eens in de zoveel tijd krijg je als vereniging de eer om de Nederlandse Studenten Kampioenschappen te organiseren en dit jaar mogen wij!

Op 24 mei tot en met 28 mei 2023 organiseren we een tennistoernooi met heel veel gezellige activiteiten, zoals een biercantus en een feest. Voor dit toernooi worden alle 16 andere studententennisverenigingen uitgenodigd. Van woensdag t/m zondag zullen zij in Utrecht verblijven om deel te nemen aan het NSK. Er wordt tijdens dit toernooi louter gedubbeld waarbij de rating van beide spelers bij elkaar worden opgeteld. Er wordt getennist vanaf categorie 6-7 tot en met 15-16. Vorig jaar had Leiden de eer om dit te organiseren en wij gaan er alles aan doen om als commissie hun editie te overtreffen!

We komen één keer in de twee weken samen om te vergaderen, maar uiteraard ook om lekker met elkaar te eten en borrelen. Dit heeft als resultaat dat er sowieso in mei een fantastisch toernooi neergezet gaat worden.

Natuurlijk kun je ons altijd aanspreken als je ons tegenkomt voor een gezellig praatje of als je nog vragen hebt!

De NSK-Cie 2022-2023 bestaat uit: Bodil van Beerschoten (Voorzitter), Danny Leow (BuCo), Stella van der Zande, Fleur Fleischeuer, Fleur Overvest, Merel van den Bos, Coen Rouppe van der Voort, Stijn Nagtzaam, Joppe Bauer en Fabiënne Ormskerk.

Bij vragen over de NSK-Cie kan je terecht bij Danny Leow (06-37120034).

Aankomende

Activiteiten

Datum/Tijd Evenement
1 juni Borrel
7 juni Koffieuurtje
8 juni Kanocantus
8 juni TOUS combifeest
10 juni - 18 juni Clubkampioenschappen
21 juni Koffieuurtje
22 juni Actieve Ledendiner
24 juni Familiedag
28 juni Wissel-ALV
29 juni Clubavond