Home > Werkzaamheden Bestuur

Werkzaamheden Bestuur

Via deze pagina willen we jullie op de hoogte brengen van wat het bestuur nou eigenlijk allemaal doet, want ook zeker in deze quarantaine-tijden zitten wij niet stil. Je mag ons natuurlijk ook altijd een berichtje sturen als je hier meer over wilt weten!

Update december
Onze commissaris Interne Titus is eerst bezig geweest met de eerstejaars zo goed mogelijk te verwelkomen binnen de vereniging. Hier hebben hij en de IntegraCie veel werk aan gehad, omdat dit dit jaar natuurlijk grotendeels digitaal moest zijn. Ook de commissie informatie moest dit jaar allemaal online bereikbaar zijn. Dit is gebeurd doormiddel van verbeterde pagina’s op de website en leuke introductiefilmpjes.

Ook onze Voorzitter Alex heeft zijn handen vol aan de coronamaatregelen. Hij houdt het nieuws strak in de gaten om te kijken wat de nieuwe maatregelen van de overheid betekenen voor TC de Uithof. Er komt veel bij kijken om evenementen te annuleren en hier alles goed voor te regelen. Alex staat hiervoor in nauw contact verschillende externe partijen en ondersteunt alle bestuursleden hierin. Ook is Alex bezig met algemene beleidszaken zoals toezicht houden op de voortgang van het beleid en het voorbereiden van de Halfjaarlijkse ALV.

In dit soort taken wordt onze Voorzitter bijgestaan door de Secretaris Luna, die veel administratief werk verricht en zorgt dat alle communicatie naar de leden over bijvoorbeeld nieuwe maatregelen soepel verloopt. Zo houdt ze de algemene e-mails bij en is ze hier ook vaak voor het aan het bellen met allerlei partijen. Verder is ze ook druk bezig met het ordenen van de clubkledingvoorraad op de nieuwe Pnyx en heeft ze het TC de Uithof mondkapje geïntroduceerd! Bestel hem via deze link.

Onze Commissaris Externe Merel begon het jaar na het vormen van de CER, met kennismakingsgesprekken met de sponsoren. Gelukkig kon dit destijds nog in het echt! Inmiddels is ze samen met de CER druk bezig nieuwe sponsoren te benaderen. En aangezien we bijna op de helft van het jaar zijn, wordt het weer tijd voor de evaluatiegesprekken. Hier krijgen de sponsoren ook een klein kerstgeschenk!

Daarnaast is onze Penningmeester Otto (samen met de commissie) bezig het leggen van de grondslag voor de eerste editie van het enige echte TC-festival. Er wordt hard gewerkt aan de creatie die als het goed is een nieuwe TC-traditie zal worden. Ook houdt hij de financiën, in dit onvoorspelbare jaar, nauw in de gaten en werkt hij aan nieuwe ideeën voor de administratie van Clubkleding en de digitale opslag van facturen en bonnetjes.

  • Tot slot is onze Technische Commissaris met van Bunderen Sportservice aan het kijken naar manieren hoe we tennislessen nog innovatiever kunnen maken en treft hij natuurlijke alle nodige voorbereidingen voor de voorjaarscompetitie. Alle teams moeten natuurlijk worden ingedeeld en hierbij kijkt hij ook naar de mogelijkheden om het probleem te verkleinen van de hoeveelheid uitlotingen elk jaar van competitie.

Aankomende

Activiteiten

Datum/Tijd Evenement
19 januari Halfjaarlijkse Algemene Ledenvergadering (H-ALV)
31 januari - 7 februari Wintersportweek
31 januari Openingsborrel & pubquiz
2 februari Kook & bingo avond
4 februari Après-ski
6 februari Piste 44
6 februari The masked singer TC variant
11 februari ABN AMRO Toernooi
13 februari Carnaval
18 februari Valentijnsborrel