Home > Werkzaamheden Bestuur

Werkzaamheden Bestuur

Via deze pagina willen we jullie op de hoogte brengen van wat het bestuur nou eigenlijk allemaal doet, want ook zeker in deze lockdown-tijden zitten wij niet stil. Je mag ons natuurlijk ook altijd een berichtje sturen als je hier meer over wilt weten!

Update Mei
Alexander heeft zich de afgelopen tijd onder andere bezig gehouden met de zoektocht naar een nieuw bestuur. Inmiddels zitten alle sollicitatiegesprekken erop en er hebben flink wat keuzes gemaakt moeten worden. Het kandidaatsbestuur is inmiddels onthuld en nu moet er gezorgd worden voor een soepele overdracht. Daarnaast zal Alexander zich de komende tijd bezighouden met het opstellen van het jaarverslag. Dit zal op 29 juni gepresenteerd worden tijdens de ALV, waar tevens de bestuurswissel plaatsvindt. 

Luna is druk met alle e-mails die ze binnen krijgt met vragen over een nieuw lidmaatschap of interesselijstaanvragen. Ook is het tijd voor de verschillende uitschrijfmails die eraan komen en heeft ze nog een aantal nieuwsbrieven te schrijven dit jaar. Daarnaast zit de Wissel-ALV er natuurlijk aan te komen, dus zorgt ze er voor dat alles in orde is voor de overdracht. Ze zorgt dat het archief van TC weer compleet is met alle belangrijke bestanden van afgelopen jaar en werkt de aanpassingen aan het communicatieplan van dit jaar uit.

Op dit moment is Merel in contact met veel sponsoren omdat oude contracten aflopen en vernieuwd moeten worden. Soms kunnen hier weken van gesprekken heen en weer over heen gaan. Daarnaast begint door de vaccinatie het zicht op de UIT-week en de EXTC weer wat rooskleuriger te worden, dus daar beginnen de eerste voorbereidingen ook langzamerhand!

Titus is begonnen aan het voorbereiden van de introperiode. Dit jaar gaat dit net wat anders: de introperiode wordt namelijk opengesteld voor eerstejaars van dit jaar, zodat deze een tweede kans krijgen om de vereniging te leren kennen, maar dan zonder dat dit achter een schermpje moet zijn. Hiernaast komt langzaam de wereld weer op gang, en zo beginnen er steeds meer activiteiten mogelijk te zijn. Dit moet allemaal nog wel corona-proof gedaan worden, en hierin ondersteunt de commissaris interne alle commissies.

Thierry heeft zijn handen vol aan de interne competitie, waarbij hij ervoor zorgt dat alles op rolletjes blijft lopen. Hij bestelt nieuwe ballen en zorgt ervoor dat er iedere dag een VCL’er aanwezig is. Ook krijgt hij vele vragen over de competitie waar hij druk mee is. Hiernaast blijft hij de trainingen finetunen, die vaak aangepast moeten worden vanwege nieuwe coronamaatregelen. Thierry is ook begonnen met de voorbereidingen van de zomertraining.

Otto is bezig om mogelijkheden te zoeken die het contributiefacturatiesysteem verbeteren. Daarnaast is hij ook druk met alle maandelijkse incasso’s en facturen en komt de Wissel-ALV er natuurlijk alweer aan. Hiervoor is hij inmiddels ook aan de slag gegaan met de prognose afrekening van het afgelopen jaar.

Update december
Onze commissaris Interne Titus is eerst bezig geweest met de eerstejaars zo goed mogelijk te verwelkomen binnen de vereniging. Hier hebben hij en de IntegraCie veel werk aan gehad, omdat dit dit jaar natuurlijk grotendeels digitaal moest zijn. Ook de commissie informatie moest dit jaar allemaal online bereikbaar zijn. Dit is gebeurd doormiddel van verbeterde pagina’s op de website en leuke introductiefilmpjes.

Ook onze Voorzitter Alex heeft zijn handen vol aan de coronamaatregelen. Hij houdt het nieuws strak in de gaten om te kijken wat de nieuwe maatregelen van de overheid betekenen voor TC de Uithof. Er komt veel bij kijken om evenementen te annuleren en hier alles goed voor te regelen. Alex staat hiervoor in nauw contact verschillende externe partijen en ondersteunt alle bestuursleden hierin. Ook is Alex bezig met algemene beleidszaken zoals toezicht houden op de voortgang van het beleid en het voorbereiden van de Halfjaarlijkse ALV.

In dit soort taken wordt onze Voorzitter bijgestaan door de Secretaris Luna, die veel administratief werk verricht en zorgt dat alle communicatie naar de leden over bijvoorbeeld nieuwe maatregelen soepel verloopt. Zo houdt ze de algemene e-mails bij en is ze hier ook vaak voor het aan het bellen met allerlei partijen. Verder is ze ook druk bezig met het ordenen van de clubkledingvoorraad op de nieuwe Pnyx en heeft ze het TC de Uithof mondkapje geïntroduceerd! Bestel hem via deze link.

Onze Commissaris Externe Merel begon het jaar na het vormen van de CER, met kennismakingsgesprekken met de sponsoren. Gelukkig kon dit destijds nog in het echt! Inmiddels is ze samen met de CER druk bezig nieuwe sponsoren te benaderen. En aangezien we bijna op de helft van het jaar zijn, wordt het weer tijd voor de evaluatiegesprekken. Hier krijgen de sponsoren ook een klein kerstgeschenk!

Daarnaast is onze Penningmeester Otto (samen met de commissie) bezig het leggen van de grondslag voor de eerste editie van het enige echte TC-festival. Er wordt hard gewerkt aan de creatie die als het goed is een nieuwe TC-traditie zal worden. Ook houdt hij de financiën, in dit onvoorspelbare jaar, nauw in de gaten en werkt hij aan nieuwe ideeën voor de administratie van Clubkleding en de digitale opslag van facturen en bonnetjes.

  • Tot slot is onze Technische Commissaris met van Bunderen Sportservice aan het kijken naar manieren hoe we tennislessen nog innovatiever kunnen maken en treft hij natuurlijke alle nodige voorbereidingen voor de voorjaarscompetitie. Alle teams moeten natuurlijk worden ingedeeld en hierbij kijkt hij ook naar de mogelijkheden om het probleem te verkleinen van de hoeveelheid uitlotingen elk jaar van competitie.

Aankomende

Activiteiten

Datum/Tijd Evenement
15 augustus - 18 augustus UIT 2022
16 augustus UIT Borrel
26 augustus - 28 augustus EXTC
1 september Eerste Borrel
4 september Trainingsdag
16 september - 18 september Introweekend
29 september Commissie Clubavond
6 oktober Cycling Dinner + Borrel
13 oktober Selectie Clubavond
22 oktober Uilskuikentoernooi