Home > Inschrijven

Inschrijven

Onze inschrijvingen zijn momenteel gesloten. Je kan je vanaf 1 augustus 2022 inschrijven voor het jaar 2022-2023. Als je je op de interesselijst wilt plaatsen voor een lidmaatschap bij TC de Uithof voor 2022-2023, kan mailen naar secretaris@tcdeuithof.nl. Je krijgt dan een herinneringsmail wanneer de inschrijvingen bijna openen.

Goed om te weten:
Afgelopen jaren waren er meer aanmeldingen dan beschikbare plekken. De mogelijkheid bestaat dus dat er zal worden geselecteerd onder de aanmeldingen. Het moment van inschrijven, je tenniservaring en je motivatie zullen hierbij een rol spelen. Kort na de deadline van de inschrijving zal hierover via mail worden gecommuniceerd.

Ter herhaling: bij een lidmaatschap bij TC de Uithof ben je verplicht contributie te betalen (€45) en een OlymPas aan te schaffen (€140). In totaal kost een lidmaatschap dus €185 per jaar. Meer informatie over het lidmaatschap lees je op deze pagina.

  • Let op! Studeer je aan een particuliere HBO of een HBO in een andere stad dan Utrecht, dan kost de aanschaf van een OlymPas meer dan de reguliere prijs. Klik op deze link voor
  • meer informatie.

Aankomende

Activiteiten

Datum/Tijd Evenement
2 juli TC Festival
6 juli Kanocantus
8 juli - 10 juli Liftweekend
15 juli Oud-besturen borrel
15 augustus - 18 augustus UIT 2022
16 augustus UIT Borrel
26 augustus - 28 augustus EXTC