Home > Inschrijven

Inschrijven

Onze inschrijvingen voor 2022-2023 zijn gesloten. De inschrijvingen voor het volgende verenigingsjaar zullen openen op 1 augustus 2023.
Wil je een mailtje krijgen ter herinnering zodra de inschrijvingen bijna zullen openen? Meld je dan aan voor de interesselijst door een mail te sturen naar secretaris@tcdeuithof.nl. Let op: op de interesselijst staan is puur voor jezelf; het draagt niet bij aan de kans om ingeloot te worden.

Introductieperiode en introductieweekend:
TC de Uithof organiseert ieder jaar voor eerstejaars een introductieperiode. Deze periode loopt van september t/m november en is bedoeld om je mede eerstejaars en de rest van de vereniging beter te leren kennen. De eerstejaars worden opgedeeld in introductiegroepen die begeleid worden door twee mentoren. Samen met de introductiegroep ga je naar verschillende activiteiten zoals clubavonden en borrels. Het hoogtepunt van de introductieperiode is het introductieweekend. Deze heeft dit jaar plaatsgevonden van 16 t/m 18 september 2022. Hier ga je samen met alle andere eerstejaars en mentoren naartoe. Op dit weekend kun je samen zingen op de cantus, dansen op het festival en nog veel meer! Alle activiteiten tijdens de introductieperiode zijn vrijblijvend, maar wij raden het ten zeerste aan, gezien het een goede manier is om een band op te bouwen met en binnen je vereniging.

Goed om te weten:
Afgelopen jaren waren er meer aanmeldingen dan beschikbare plekken. De mogelijkheid bestaat dus dat er zal worden geselecteerd onder de aanmeldingen. Het moment van inschrijven, je tenniservaring en je motivatie zullen hierbij een rol spelen. Kort na de deadline van de inschrijving zal hierover via mail worden gecommuniceerd.

Ter herhaling: bij een lidmaatschap bij TC de Uithof ben je verplicht contributie te betalen (€55) en een OlymPas aan te schaffen (€160). In totaal kost een lidmaatschap dus €215 per jaar. Meer informatie over het lidmaatschap lees je op deze pagina.

  • Let op! Studeer je aan een particuliere HBO of een HBO in een andere stad dan Utrecht, dan kost de aanschaf van een OlymPas meer dan de reguliere prijs. Klik op deze link voor
  • meer informatie.

Aankomende

Activiteiten

Datum/Tijd Evenement
24 maart - 26 maart LUST
29 maart Koffieuurtje
30 maart Selectie Clubavond
31 maart - 2 april BRAK
6 april Borrel
7 april Netwerkborrel
12 april Koffieuurtje
13 april Clubavond
15 april Roze Zaterdag
20 april Clubavond