Zomertraining

Je kan je inschrijven via de link onderaan deze pagina.

De volgende producten worden aangeboden:

Basistraining tennis: voor beginners. Deze beginnerstraining is voor de allereerste kennismaking met tennis: je leert basistechnieken als forehand, backhand, opslag, volley en smash en de eerste wedstrijdtactiek voor zowel enkel- als dubbelspel. Indien je gebruik wilt maken van de beginnerscursus moet je speelsterkte 10 selecteren.

Tennistraining: voor gevorderden van elk niveau. Je beheerst de basisslagen en/of je hebt eerder tenniscursussen gevolgd. Je leert speciale slagen en combinaties. Ook leer je meer uitgebreide wedstrijdtactieken.

Data:
De trainingscyclus loopt in de zomer van maandag 1 juli tot en met 4 september 2018 en bestaan uit 10 lessen. De lessen duren 60 minuten en worden gegeven op twee tennisbanen met groepen van maximaal 9 personen.

Kosten:
Om te kunnen inschrijven heb je een geldige OlymPas nodig. Voor meer informatie over de OlymPas, ga naar https://www.olympos.nl/nl-nl/sportaanbod/olympas.aspx. LET OP: verenigingskaarthouders kunnen niet deelnemen aan de zomertraining. Als verenigingskaarthouder dien je dus een OlymPas aan te schaffen voor de duur van de training.

Voor het volgen van de tennistraining geldt naast de OlymPas een extra bijdrage van €45,50 voor gevorderden en €10,00 voor beginners

Indeling:
De inschrijving sluit vrijdag 31 mei 2019 om 23:59. Vóór de sluiting van de inschrijving moet je twee fasen volledig afgerond hebben: fase 1 = onderstaand inschrijfformulier invullen en verzenden, fase 2 = via de per e-mail te ontvangen link registratie en betaling verrichten. Alleen na voltooiing van beide fasen vóór 31 mei 2019 23:59 wordt je ingedeeld. Mocht je geen bevestigingsmail hebben ontvangen, neem dan spoedig contact op met de Technische Commissie.

TC-LEDEN OPGELET: de kosten zullen meteen moeten worden betaald via de tweede fase (link die je krijgt). Dit gaat dus niet per incasso.

Het is mogelijk dat je bij een overschot aan inschrijvingen niet kan worden geplaatst in een trainingsgroep. Hoe groter je beschikbaarheid, hoe groter de kans dat je wordt geplaatst. Echter, zorg dat je beschikbaarheid klopt. Indien je meerdere trainingen niet komt zonder je af te melden, houden TC de Uithof en Olympos het recht om je uit te schrijven zonder restitutie van kosten.

Indien je ingedeeld word op een tijd waarop je hebt aangegeven beschikbaar te zijn word er van je verwacht dat je kan trainen. Veranderingen in je beschikbaarheid kun je tot en met 31 mei 2019 doorgeven via teco@tcdeuithof.nl

Trainingsreglement:
http://tcdeuithof.nl/mijntc/wp-content/uploads/sites/3/2016/08/Trainingsregelement-voorjaar-2018.pdf

Contact:
Voor verdere vragen of opmerkingen over de voorjaarstraining of indeling kan je terecht bij teco@tcdeuithof.nl

https://forms.gle/KxMFfT4JNJqunmzc6