2023-02-03 00:00:00 - 2023-02-12 23:59:59

Wintersport

Datum:3 februari - 12 februari
Tijd:Hele dag

De inschrijvingen zijn nu geopend! Meld je snel aan via deze link!

De TC-wintersportreis staat bij menig lid bekend als de allerleukste week van het jaar! Op vrijdag 3 februari vertrekken we ’s middags met de groep enthousiaste TC’ers naar Risoul, Frankrijk. Na een gezellige en knusse busreis sta je voor het middaguur nog op de piste. Elke winter wordt Risoul overspoeld met studenten die wel van een feestje houden. Je kunt hier naast fantastisch skiën namelijk ook heel goed après-skiën! Na de laatste afdaling verzamelt iedereen zich op het terras van de Yeti bar voor een welverdiend biertje. Hier is het prima chillen in de zon, die vaak schijnt in Risoul, met een goede beat op de achtergrond.
Eten kun je eigenlijk overal in Risoul. Het dorp heeft talloze restaurantjes, waar iedereen wel wat lekkers op de kaart vindt. ‘s Avonds gaat het feest hier gewoon door; er zijn genoeg bars en discotheken waar je tot in de vroege uurtjes terecht kunt. Daarnaast organiseert de commissie genoeg leuke activiteiten om elkaar goed te leren kennen, maar vooral om het heel leuk met elkaar te hebben!
Je rolt ’s ochtends zo de piste op, want de accommodatie bevindt zich direct aan de piste. De gondel is de perfecte plek om de ochtend te beginnen en je croissantje en koffie proberen naar binnen te werken. 
Na een mega gezellige week komen we zondag 12 februari weer aan in Utrecht, vele vrienden/vriendinnen, verhalen en geluksmomentjes rijker.

Praktische informatie:
Prijs: €599. Hier zit in: de busreis, de accommodatie en een 7-daagse skipas. Voor een 8-daagse skipas betaal je €30 extra. Uit ervaring blijkt een 7-daagse skipas het fijnst te zijn. Deze gaat gelijk op zaterdag in en dan kan je tot en met vrijdag het hele skigebied in. Aan het einde van de zaterdagmiddag vertrekt de bus meestal, waardoor je nog genoeg tijd hebt om je spullen in te pakken en nog even te genieten in de spa.  
Datum: 3 t/m 12 februari. De vertrektijd van de bus op vrijdag 3 februari is vaak rond het avondeten. Zondag 12 februari vertrekken we wederom vaak rond het avondeten terug naar Nederland, en zijn we op tijd weer terug in Utrecht. Definitieve vertrektijden worden ruim van tevoren medegedeeld.
Skigebied: De skipas is geldig voor het skigebied La Forêt Blanche. Dit gebied is groot, weids en uitgestrekt en perfect geschikt voor beginnende maar ook gevorderde wintersporters. Het ligt tussen de 1650 en 2750 meter hoogte, waardoor het heel sneeuwzeker is en de sneeuwkwaliteit ook zeer goed is. Met ruim 180 kilometers aan piste is er genoeg te ontdekken!
Les nemen/geven: Indien je nog geen pro bent, worden er vanuit TC ski- en snowboardlessen aangeboden. Deze lessen worden gegeven door TC’ers zelf, die graag hun ervaring met je delen en je de eerste 3 ochtenden les zullen geven. Je krijgt deze ochtenden dan voor 3 uur les. Hier betaal je €30 voor. Als je les wilt geven levert je dat dus €30 per leerling op! Daarnaast mag je als leraar gegarandeerd mee op de wintersport. Meld je dan ook snel aan via de mail (wintersport@tcdeuithof.nl), want we kunnen helaas niet iedereen les laten geven. Je hebt geen certificaat of iets dergelijks nodig, maar het is wel belangrijk dat je echt goed kunt skiën of snowboarden. We verwachten ook dat je verantwoordelijk met je lessen omgaat.
Activiteiten: Overdag gaat iedereen lekker zijn eigen gang. De commissie heeft voor het avondprogramma allemaal leuke activiteiten georganiseerd, dus er is genoeg te doen!

De inschrijvingen voor de wintersport gaan op deze pagina open op 2 november om 20:00! Wees er die dag snel bij, want VOL = VOL!

Vragen?
App naar Arie: 06-4027808
Mail: wintersport@tcdeuithof.nl

Evenement

Informatie

Start:2023-02-03 00:00:00
Eind:2023-02-12 23:59:59
Locatie:
Adres:
Stad:

Aankomende

Activiteiten

Datum/Tijd Evenement
29 februari Padel clubavond
2 maart - 10 maart Open Toernooi
14 maart Borrel
21 maart Clubavond + competitieborrel
23 maart Vriendjesdag + cantus
28 maart Selectie clubavond
29 maart - 31 maart BRAK
3 april Open Feest
11 april Clubavond
16 april Lustrum Themaonthulling