Tennis

De najaarscyclus duurt 16 weken en de kosten zullen €83,70 voor de normale training en €31,40 voor de beginnerscursus zijn. Je kunt daarnaast per les invallen via deze link. Als je training volgt, is dit gratis. Als je geen training volgt, kost dit €6,50 per les.

Daarnaast kan je je vanaf midden november opgeven voor de conditietraining. Deze trainingen zullen gegeven worden in januari en februari 2020.

Informatie
Sinds 2019 jaar verzorgt Van Bunderen Sport Service de trainingen voor TC de Uithof en OlymPas-houders.
De najaarslessen lopen van 13 september 2021 t/m 21 januari 2022, met uitzondering van week 52 en week 1. De cyclus bestaat uit 16 lessen. De lessen duren 60 minuten en worden gegeven op twee tennisbanen met groepen van maximaal 9 personen.

In de zomer worden er zomertrainingen aangeboden. Deze cyclus duurt 10 weken. Na de zomercyclus zullen er weer najaarstrainingen worden aangeboden.

Klik op deze link om het reglement voor de najaarstraining te bekijken.

Van Bunderen Sport Service trainers die actief zijn bij TC de Uithof:
– Rob van Bunderen
– Teun de Vree
– Henrik Kroon
– Bastiaan Kollen
– Daphne Hardeman

Tennisschool van Bunderen sport service is verantwoordelijk voor de trainingen bij TC de Uithof. Dit doen wij al enkele jaren met veel plezier. Wij zijn een tennisschool die leerlingen en verenigingen uitdagen en inspireren. Dit doen wij door onze diensten in te richten op de persoonlijke wensen van de ‘klanten’. Wij bieden naast tennistrainingen ook mentale en fysieke trainingen aan plus een totaalpakket voor verenigingen waarmee de vereniging wordt ontzorgt van de taken met betrekking tot de tennistrainingen.

De trainers waarmee van Bunderen sport service samenwerkt zijn gediplomeerd, gepassioneerd, nieuwsgierig en altijd in ontwikkeling. Ze zorgen bij de tennistrainingen voor enthousiasme, plezier, energie en de juiste fysieke inspanning.

Binding en betrokkenheid zijn kernwaarden binnen onze organisatie. Door nauw betrokken te zijn bij uw vereniging of organisatie zijn we in staat om mee te denken. Hierdoor en door de vakkundige kennis van zaken binnen de tennissport kunnen we samen vooruitgang boeken. Door ons te focussen op slechts enkele samenwerkingen kunnen wij deze binding en betrokkenheid garanderen. Samenwerken met tennisschool van Bunderen sport service zorgt gegarandeerd voor inspirerende tennistraining, meer leden, enthousiaste leerlingen en succesvollere verenigingen.

Ga voor meer informatie over de tennisschool en de trainers naar www.vanbunderensportservice.nl.

Aankomende

Activiteiten

Datum/Tijd Evenement
20 juni Clubavond met Oudhof
22 juni Familiedag
27 juni Clubavond
29 juni TC Festival
2 juli Wissel-ALV
4 juli Borrel
5 juli - 7 juli Liftweekend
22 augustus - 24 augustus EXTC
6 september - 8 september Introweekend
20 november Kaartverkoop Lustrumpakketten