Home > Tennis > Training

Training

Informatie
Sinds 2019 verzorgt Van Bunderen Sport Service de trainingen voor TC de Uithof en OlymPas-houders.

Zomertraining
De zomertraining is een 10 weken durende cyclus van maandag 3 juli tot en met woensdag 6 september. Inschrijven kan tot en met 23 juni 23:59 uur via de volgende link:

Klik op deze link om het reglement voor de zomertraining te bekijken

Najaarstraining
De najaarstraining is een 16 weken durende cyclus van maandag 11 september 2023 tot en met zondag 21 januari 2024. Inschrijven kan tot en met 31 augustus 23:59 uur via de volgende link:

Klik op deze link om het reglement voor de najaarstraining te bekijken

Tennisschool Van Bunderen Sport Service
Van Bunderen Sport Service trainers die actief zijn bij TC de Uithof:
– Rob van Bunderen
– Teun de Vree
– Sattar Shamous
– Ruben Humblet
– Raymond Birza
– Saskia Grootens

Tennisschool van Bunderen sport service is verantwoordelijk voor de trainingen bij TC de Uithof. Dit doen wij al enkele jaren met veel plezier. Wij zijn een tennisschool die leerlingen en verenigingen uitdagen en inspireren. Dit doen wij door onze diensten in te richten op de persoonlijke wensen van de ‘klanten’. Wij bieden naast tennistrainingen ook mentale en fysieke trainingen aan plus een totaalpakket voor verenigingen waarmee de vereniging wordt ontzorgt van de taken met betrekking tot de tennistrainingen.

De trainers waarmee van Bunderen sport service samenwerkt zijn gediplomeerd, gepassioneerd, nieuwsgierig en altijd in ontwikkeling. Ze zorgen bij de tennistrainingen voor enthousiasme, plezier, energie en de juiste fysieke inspanning.

Binding en betrokkenheid zijn kernwaarden binnen onze organisatie. Door nauw betrokken te zijn bij uw vereniging of organisatie zijn we in staat om mee te denken. Hierdoor en door de vakkundige kennis van zaken binnen de tennissport kunnen we samen vooruitgang boeken. Door ons te focussen op slechts enkele samenwerkingen kunnen wij deze binding en betrokkenheid garanderen. Samenwerken met tennisschool van Bunderen sport service zorgt gegarandeerd voor inspirerende tennistraining, meer leden, enthousiaste leerlingen en succesvollere verenigingen.

Ga voor meer informatie over de tennisschool en de trainers naar www.vanbunderensportservice.nl.

Aankomende

Activiteiten

Datum/Tijd Evenement
26 september Bowlen
28 september Commissie clubavond
3 oktober Beleids-ALV
5 oktober Cycling dinner + borrel
10 oktober Padellen
12 oktober Clubavond
17 oktober Kroegentocht
19 oktober Selectie clubavond
26 oktober Open feest
2 november Clubavond