Home > Tennis > Training

Training

De voorjaarstraining duurt 16 weken. Inschrijven kan via deze link (hiervoor moet je ingelogd zijn op de website). Niet TC-leden zijn ook meer dan welkom, en kunnen zich via de website van Olympos inschrijven.

Informatie
Sinds 2019 verzorgt Van Bunderen Sport Service de trainingen voor TC de Uithof en OlymPas-houders.

De voorjaarslessen lopen van 15 februari 2021 tot en met 11 juni 2021 en bestaan uit 16 lessen. De lessen duren 60 minuten en worden gegeven op twee tennisbanen met groepen van maximaal 8 personen. De lesvrije weken zijn als volgt:

  • – week 10 (het Open Toernooi), 8 t/m 12 maart 2021
  • – week 24 (de clubkampioenschappen), 14 t/m 18 juni 2021

De tarieven voor de najaarstraining (voor TC-leden) zijn als volgt:

– De beginnerstraining (speelsterkte 10) zal € 29,95 kosten.

– Voor het volgen van de tennistraining voor gevorderden geldt naast de OlymPas een extra bijdrage van € 80,80 voor de gehele cursus.

– Voor het volgen van een 2e training in de week zijn de kosten € 80,80 . Dit komt bovenop de kosten van de Olympas en de kosten van de 1e training.

  • – Het volgen van een trainen van 75 minuten €19,05 extra kosten, bovenop het normale tarief.

Klik op deze link om het reglement voor de voorjaarstraining te bekijken.

Van Bunderen Sport Service trainers die actief zijn bij TC de Uithof:
– Rob van Bunderen
– Teun de Vree
– Henrik Kroon
– Bastiaan Kollen
– Saskia Grootens

Tennisschool van Bunderen sport service is verantwoordelijk voor de trainingen bij TC de Uithof. Dit doen wij al enkele jaren met veel plezier. Wij zijn een tennisschool die leerlingen en verenigingen uitdagen en inspireren. Dit doen wij door onze diensten in te richten op de persoonlijke wensen van de ‘klanten’. Wij bieden naast tennistrainingen ook mentale en fysieke trainingen aan plus een totaalpakket voor verenigingen waarmee de vereniging wordt ontzorgt van de taken met betrekking tot de tennistrainingen.

De trainers waarmee van Bunderen sport service samenwerkt zijn gediplomeerd, gepassioneerd, nieuwsgierig en altijd in ontwikkeling. Ze zorgen bij de tennistrainingen voor enthousiasme, plezier, energie en de juiste fysieke inspanning.

Binding en betrokkenheid zijn kernwaarden binnen onze organisatie. Door nauw betrokken te zijn bij uw vereniging of organisatie zijn we in staat om mee te denken. Hierdoor en door de vakkundige kennis van zaken binnen de tennissport kunnen we samen vooruitgang boeken. Door ons te focussen op slechts enkele samenwerkingen kunnen wij deze binding en betrokkenheid garanderen. Samenwerken met tennisschool van Bunderen sport service zorgt gegarandeerd voor inspirerende tennistraining, meer leden, enthousiaste leerlingen en succesvollere verenigingen.

Ga voor meer informatie over de tennisschool en de trainers naar www.vanbunderensportservice.nl.

Aankomende

Activiteiten

Datum/Tijd Evenement
19 januari Halfjaarlijkse Algemene Ledenvergadering (H-ALV)
31 januari - 7 februari Wintersportweek
31 januari Openingsborrel & pubquiz
2 februari Kook & bingo avond
4 februari Après-ski
6 februari Piste 44
6 februari The masked singer TC variant
11 februari ABN AMRO Toernooi
13 februari Carnaval
18 februari Valentijnsborrel