Home > Tennis > Competitie

Competitie

Aanmelden voor competitie

Informatie

Let op: je kan alleen als lid van TC de Uithof meedoen aan de competitie

Voorjaarscompetitie
De voorjaarscompetitie vindt plaats vanaf april t/m juni. Ieder jaar vertegenwoordigen vele teams in verschillende weekend competities TC de Uithof.

Er is een rooster opgesteld waarbij vermeld staat wanneer welk team de verantwoordelijkheid heeft om het park schoon te houden:

Najaarscompetitie
In het najaar wordt er competitie gespeeld in de maanden september en oktober. Ook hier vertegenwoordigen veel teams TC de Uithof bij de competities in het weekend. De inschrijving voor de najaarscompetitie zijn nu open tot en met 4 juni 23:59. Ook is het mogelijk je aan te melden op de invalsite! Dit doe je door in te loggen op de website en dan naar ‘competitie: inschrijven invallijst’ te gaan.

Schrijf je met deze link in voor de najaarscompetitie

Laddercompetitie 
Ieder jaar organiseert Sportcentrum Olympos een laddercompetitie in de single en dubbel. Voor meer informatie over de laddercompetitie kun je terecht op de site van Olympos: Tennisladder Olympos.

Wintertoernooi
In de voorgaande jaren is er een wintertoernooi georganiseerd met de volgende tennisverenigingen: UTV Kromme Rijn, SV Kampong en TC de Uithof. Dit toernooi werd gespeeld op UTV Kromme Rijn en SV Kampong. Op dit toernooi werd er gedubbeld en in de mix gespeeld tussen categorie 3 en 8. Dit wintertoernooi zal rond februari plaatsvinden.

Aankomende

Activiteiten

Datum/Tijd Evenement
1 juni Borrel
7 juni Koffieuurtje
8 juni Kanocantus
8 juni TOUS combifeest
10 juni - 18 juni Clubkampioenschappen
21 juni Koffieuurtje
22 juni Actieve Ledendiner
24 juni Familiedag
28 juni Wissel-ALV
29 juni Clubavond