Home > Tennis > Competitie

Competitie

Aanmelden voor competitie

Inschrijven
De inschrijving voor de voorjaarscompetitie 2020 (VJC) is gesloten. Inschrijven kan via de volgende pagina en zal sluiten op 27 november 23:59, voor meer informatie kan je terecht bij teco@tcdeuithof.nl, het is alleen mogelijk om in te schrijven voor de competitie als je lid bent van TC de Uithof.

De VJC van 2020 zal plaatsvinden in de weekenden van 4 april t/m 29 mei 2020.
Alle speeldata zijn hier te vinden.

Informatie
Voorjaarscompetitie

De voorjaarscompetitie vindt plaats vanaf april t/m juni. Ieder jaar vertegenwoordigen vele teams in verschillende competities TC de Uithof. De inschrijvingen zijn inmiddels gesloten.

Najaarscompetitie

In het najaar wordt er competitie gespeeld in de maanden september en oktober.

Laddercompetitie 

Dit jaar organiseert Sportcentrum Olympos een laddercompetitie. Voor meer informatie over de laddercompetitie kun je terecht op de site van Olympos: Tennisladder Olympos

Wintertoernooi

Inschrijven kan via deze link

Op 19 januari 2020 (reservedag 26 januari) organiseren UTV Kromme Rijn, SV Kampong en TC de Uithof het wintertoernooi Utrecht Oost 2020 (voorheen het KUS-Toernooi). Er wordt gespeeld bij UTV Kromme Rijn en SV Kampong. Op deze dag zal er gedubbeld en gemixt worden die zullen worden ingedeeld op basis van sterkte. Er wordt in poules gespeeld en deelname is GRATIS. Achteraf zal er worden nageborreld bij UTV Kromme Rijn.

Aankomende

Activiteiten

Datum/Tijd Evenement
5 november Zoom-Borrel
10 november Introperiode Afsluiting
12 november Clubavond
19 november Clubavond
26 november Clubavond
10 december Clubavond
12 december - 13 december Activiteitenweekend
17 december Clubavond
18 december Galadiner
19 december Diesborrel