Home > Tennis > Competitie

Competitie

Aanmelden voor competitie

Informatie

Let op: je kan alleen als lid van TC de Uithof meedoen aan de competitie


Voorjaarscompetitie

De voorjaarscompetitie vindt plaats vanaf april t/m juni. Ieder jaar vertegenwoordigen vele teams in verschillende weekend competities TC de Uithof. De inschrijving voor de voorjaarscompetitie is helaas al gesloten maar je kan je aanmelden op de invalsite! Dit doe je door in te loggen op de website en dan naar ‘competitie: inschrijven invallijst’ te gaan.

Najaarscompetitie

In het najaar wordt er competitie gespeeld in de maanden september en oktober. Ook hier vertegenwoordigen veel teams TC de Uithof bij de competities in het weekend.

Laddercompetitie 

Ieder jaar organiseert Sportcentrum Olympos een laddercompetitie in de single en dubbel. Voor meer informatie over de laddercompetitie kun je terecht op de site van Olympos: Tennisladder Olympos.

Wintertoernooi

In de voorgaande jaren (exclusief afgelopen jaar) is er een wintertoernooi georganiseerd met de volgende tennisverenigingen: UTV Kromme Rijn, SV Kampong en TC de Uithof. Dit toernooi werd gespeeld op UTV Kromme Rijn en SV Kampong. Op dit toernooi werd er gedubbeld en in de mix gespeeld tussen categorie 3 en 8. De eerstvolgende editie wordt gespeeld op zondag 27 februari 2022. Inschrijven kan via deze link tot en met zondag 20 februari.

Aankomende

Activiteiten

Datum/Tijd Evenement
29 september Commissie Clubavond
6 oktober Cycling Dinner + Borrel
11 oktober Beleids-ALV
13 oktober Selectie Clubavond
18 oktober Kroegentocht
22 oktober Uilskuikentoernooi
27 oktober Open Feest
11 november Introperiode Afsluiting