Home > Tennis > Competitie

Competitie

Aanmelden voor competitie

Informatie

Let op: je kan alleen als lid van TC de Uithof meedoen aan de competitie

Voorjaarscompetitie
De voorjaarscompetitie vindt plaats vanaf april t/m juni. Ieder jaar vertegenwoordigen vele teams in verschillende weekend competities TC de Uithof.

Najaarscompetitie
In het najaar wordt er competitie gespeeld in de maanden september en oktober. Ook hier vertegenwoordigen veel teams TC de Uithof bij de competities in het weekend. De inschrijving voor de najaarscompetitie is helaas al gesloten maar je kan je aanmelden op de invalsite! Dit doe je door in te loggen op de website en dan naar ‘competitie: inschrijven invallijst’ te gaan.

Laddercompetitie 
Ieder jaar organiseert Sportcentrum Olympos een laddercompetitie in de single en dubbel. Voor meer informatie over de laddercompetitie kun je terecht op de site van Olympos: Tennisladder Olympos.

Wintertoernooi
In de voorgaande jaren is er een wintertoernooi georganiseerd met de volgende tennisverenigingen: UTV Kromme Rijn, SV Kampong en TC de Uithof. Dit toernooi werd gespeeld op UTV Kromme Rijn en SV Kampong. Op dit toernooi werd er gedubbeld en in de mix gespeeld tussen categorie 3 en 8. Dit wintertoernooi zal rond februari plaatsvinden.

Aankomende

Activiteiten

Datum/Tijd Evenement
3 februari - 12 februari Wintersport
14 februari Valentijnsborrel
15 februari Koffieuurtje met bestuur
16 februari ABN AMRO OPEN
18 februari Carnaval
23 februari - 26 februari SET
23 februari Clubavond
2 maart Borrel
4 maart - 12 maart Uithof Open
16 maart Clubavond