Uithof Open

Het is voorbij. De geweldige 11e editie van het RG sports Open zit erop. We zien jullie volgend jaar heel graag weer terug voor editie 12!

Kijk alle foto’s nog even rustig terug op de Facebookpagina.


INSCHRIJVINGEN GESLOTEN

Vanaf vrijdagavond 2 maart staan de schema’s op Mijnknltb.toernooi.nl

Het programma voor de toernooiweek is te vinden op de onderstaande afbeelding:


Ieder jaar in maart organiseert TC de Uithof het grootste open toernooi voorafgaand aan de voorjaarscompetitie van heel Nederland. Er zal op het sportcomplex Olympos 9 dagen lang worden gestreden op verschillende niveaus in de categorieën enkel, dubbel en mix. Ook in 2018 kunnen categorie-2-spelers – dit zijn spelers uit de top 200 van Nederland! – weer deelnemen aan de enkel-, dubbel- en mixcategorieën.

In maart 2018 zal inmiddels de elfde editie van het legendarische toernooi  plaatsvinden. Het thema van dit jaar is: THE NEXT GENERATION, bekijk hieronder het promotiefilmpje

Naast tenniswedstrijden op verschillende niveaus worden door de week heen verschillende activiteiten georganiseerd door de Open Toernooicommissie zoals bijvoorbeeld een pubquiz, barbecue en themafeest.

In 2018 zal het Uithof Open weer een groot spektakel worden voor zowel de deelnemers als het publiek. Dus; SAVE THE DATE en schrijf je in. Dan zien wij je van 3 t/m 11 maart.

Houd verder deze pagina goed in de gaten voor informatie over Uithof Open 2018!
En volg het Uithof Open Toernooi ook op Facebook!