Partner worden?

Contact
Email: externerelaties@tcdeuithof.nl   |   Tel: +316 18590159

Partner worden van TC de Uithof
Als partner van TC de Uithof werk je samen met de één van de grootste studententennisverenigingen van Nederland! Naast het feit dat wij een gezelligheidsvereniging zijn, wordt er bij ons ook fanatiek en op hoog niveau getennist. Zo organiseren wij elk jaar een Open Toernooi met het hoogste niveau dat amateurtennis te bieden heeft. Ook spelen er 36 in de (sub)selectie en wordt er door meer dan 30 teams competitie gespeeld.

Naast fanatiek tennis staan wij als studententennisvereniging natuurlijk ook voor gezelligheid. Met minstens een activiteit per week hebben wij een grote hechte kern van leden die op bijna elke activiteit aanwezig is. Als partner van TC de Uithof heb je dus een unieke combinatie van op hoog niveau sporten en de gezelligheid die studenten kenmerkt! Om deze combinatie van gezelligheid en een passend tennisaanbod op alle niveaus te garanderen en bevorderen, zijn wij op zoek naar samenwerkingspartners. U kunt op allerlei manieren helpen en wij staan altijd open voor nieuwe ideeën.

Zie hier de sponsorbrochure voor meer informatie

Interesse?
Indien u geïnteresseerd bent in een mogelijke samenwerking kunt u vrijblijvend informatie opvragen bij onze sponsorcommissie door mailen naar externerelaties@tcdeuithof.nl of te bellen naar Kim de Korte +316 18590159

Aankomende

Activiteiten

Datum/Tijd Evenement
23 mei Kanocantus
23 mei TOUS feest
29 mei - 1 juni Roland Garros
30 mei Clubavond
6 juni Pubgolf + borrel
8 juni - 15 juni Clubkampioenschappen
18 juni Actieve Ledendiner
20 juni Clubavond met Oudhof
22 juni Familiedag
27 juni Clubavond