Introperiode ’23

TC de Uithof organiseerde vanaf september tot en met november een introductieperiode voor alle nieuwe leden. Deze periode bestaat elk jaar uit gezellige borrels, leuke tennisactiviteiten en een fantastisch introductieweekend. In deze periode strijden de eerstejaars in groepjes tegen elkaar voor de Sjaarscup, onder leiding van twee geweldige ouderejaars als mentoren. Hieronder zie je alle activiteiten die gedaan werden tijdens deze introperiode.

Poolen – 13 september

Bij deze activiteit kon je gezellig bonden met je introductiegroepje tijdens het poolen! Hier hab je ook de gelegenheid om de IntegraCie, het bestuur en andere eerstejaars beter te leren kennen.

Introductieweekend – 15-17 september

Het introductieweekend is hét weekend van de introperiode. Tijdens het introductieweekend leerde je met je mentorgroepje op verschillende manieren onze vereniging kennen: liederen zingen op de biercantus en genieten van het zonnetje en de muziek tijdens het festival.

Clubavond – 21 september

Elke donderdag (wanneer er geen borrel is) is er op Olympos de clubavond. Hier kan je een balletje slaan met mede-TC’ers. Klaar? Geniet lekker van een biertje in het café!

Commissie Clubavond – 28 september

Vind jij het leuk om je in te zetten voor TC de Uithof en lijkt je het leuk om je op te geven voor een commissie? Dan was deze clubavond een goede manier om alvast kennis te maken met de commissies die TC rijk is. Op deze clubavond waren er leden van de commissies aanwezig om een praatje mee te maken. Daarnaast was er natuurlijk ook ruimte om te tennissen en een borrel in het sportcafé op Olympos.

Cycling dinner + borrel – 5 oktober

Bij het Cycling Dinner kon je langsgaan bij drie commissies om daar een maaltijd te eten. Zo kon je de commissieleden leren kennen, en kan je wat vragen over de commissie stellen. Een perfecte manier om dé commissie voor jou te vinden! Hierna was ook de maandelijkse borrel.

Padellen – 10 oktober

Vandaag gingen we met z’n allen laten zien hoe sportief we zijn. Dit keer niet op de tennisbaan, maar op de padelbaan. We deden ook weer gezellig een drankje.

Kroegentocht – 17 oktober

Een van de leukste activiteiten in introductieperiode van TC de Uithof is misschien wel dé kroegentocht! Samen met je introgroepje en andere eerstejaars gingen we langs een aantal leuke kroegen die Utrecht te bieden heeft. Een goede manier om Utrecht te leren kennen als je nog niet zo bekend was met het uitgaansleven in Utrecht.

Selectie clubavond – 19 oktober

Op deze clubavond had je de mogelijkheid de selectie beter te leren kennen. Naast dat zij hun skills lieten zien, was er ook de mogelijkheid om samen met hen te tennissen. Misschien dat er hier en daar wel een tweener geslagen wordt. Bij zijn is meemaken! Je kon natuurlijk ook een biertje komen drinken.

Open Feest – 26 oktober

Het eerste Open Feest vond in de introductieperiode plaats. Op dit feest zijn naast alle leden ook niet-leden welkom zijn.

Eerstejaarstoernooi Qravel – 4 november

Op 4 november vond het eerstejaarstoernooi bij Qravel, in Leiden, plaats. Dit is een toernooi voor eerstejaars van verschillende studententennisverenigingen. Hier werden verschillende korte potjes gespeeld en de dag eindigde met een cantus. Dit is een leuke gelegenheid om eerstejaars van andere zusterverenigingen te leren kennen!

Uilskuikentoernooi – 11 november

Het Uilskuikentoernooi is hét moment om ouderejaars te leren kennen. Je tennist in teams, waar eerstejaars en ouderejaars gekoppelt werden. In dit team ging je op de baan en naast de baan tegen elkaar strijden.

Afsluiting intro: Biercantus – 16 november

Helaas komt er aan alles een einde en zo ook aan de introductieperiode. Maar niet getreurd, want deze periode sloten we af met een knaller waarbij we luidkeels mee zongen met alle nummers.

Aankomende

Activiteiten

Datum/Tijd Evenement
23 mei Kanocantus
23 mei TOUS feest
29 mei - 1 juni Roland Garros
30 mei Clubavond
6 juni Pubgolf + borrel
8 juni - 15 juni Clubkampioenschappen
18 juni Actieve Ledendiner
20 juni Clubavond met Oudhof
22 juni Familiedag
27 juni Clubavond