De UIT 2023

De Utrechtse Introductie Tijd (UIT) is de algemene stadsintroductie voor alle aankomende (master) studenten die in Utrecht gaan studeren en is onafhankelijk van van de studie die je gaat volgen. Van 14 t/m 17 augustus 2023 werden de nieuwe studenten wegwijs gemaakt in alles wat Utrecht te bieden heeft. Ze leerden de weg in Utrecht, kregen tips voor het starten van je nieuwe studie en bovenal was het een week waarin ze de kans kregen om vrienden voor het leven te maken. Dit alles samen met ruim 4000 aankomende studenten en onder begeleiding van mentoren. Kortom, de UIT was dé start van hun studentenleven!

ACTIVITEITEN TC DE UITHOF

Maandag 14 augustus (Janskerkhof)

Op maandag 14 augustus was TC de Uithof te vinden op Janskerkhof, waar aankomende studenten gewoon gezellig langs konden lopen bij onze stand en een praatje konden maken. 

Dinsdag 15 augustus (Janskerkhof / Olympos / ’t Pakhuis)

Op dinsdag 15 augustus was TC de Uithof zowel te vinden op Janskerkhof als samen met alle andere studentensportverenigingen op de sportmarkt op Olympos. ‘S avonds vond de blauwe borrel plaats in ‘t Pakhuis, waar de studenten de sfeer konden proeven van de maandelijkse borrel.

Woensdag 16 augustus (Janskerkhof / Olympos / Club Poema)

Op woensdag 16 augustus was TC de Uithof weer te vinden op Janskerkhof. ‘S middags werd er een tennisclinic gegeven op de banen bij Olympos. Op woensdagavond kon iedereen genieten van de danshitjes en de nodige meezingers tijdens het feest in de Poema. Dit feest werd niet alleen door TC de Uithof gegeven, maar samen met U.S.H.C.( de hockeyvereniging), Odysesseus ‘91 (de voetbalvereniging) en STUdance (de dansvereniging). 

Donderdag 17 augustus (Janskerkhof)

Op donderdag 17 augustus was TC de Uithof voor de laatste keer te vinden op Janskerkhof, waar iedereen hun laatste vragen over de vereniging kon stellen.


Check ook onze promovideo’s!

Aankomende

Activiteiten

Datum/Tijd Evenement
23 mei Kanocantus
23 mei TOUS feest
29 mei - 1 juni Roland Garros
30 mei Clubavond
6 juni Pubgolf + borrel
8 juni - 15 juni Clubkampioenschappen
18 juni Actieve Ledendiner
20 juni Clubavond met Oudhof
22 juni Familiedag
27 juni Clubavond