SoaStudentArts

TC de Uithof is een samenwerking aangegaan met SoaStudentArts, waardoor onze leden 10% korting kunnen krijgen op de webshop.

Er is al jaren sprake van een sterke toename in het aantal SOA-besmettingen onder studenten en het blijkt voor veel studenten een grote stap te zijn om te testen vanwege bezoek aan de huisarts of GGD, terwijl laagdrempelig en betaalbaar testen eigenlijk de norm zou moeten zijn. Het is belangrijk om te testen als je recentelijk onveilige seks hebt gehad of als je vermoedt dat je een SOA hebt, om verdere verspreiding te verminderen en fysieke problemen te beperken. Wist je dat uit onderzoek is gebleken dat bijna een kwart (24%) van de studenten die zich laat testen op chlamydia ook daadwerkelijk een SOA blijkt te hebben? En dat 82% van alle chlamydia infecties voorkomt bij jongeren onder de 25 jaar?

Daarom is SoaStudentArts opgezet: een initiatief vanuit een huisarts in Groningen om studenten de mogelijkheid te geven om online SOA-testen te bestellen die discreet en betrouwbaar zijn (met analyse in een gecertificeerd laboratorium). En door SOA-test met korting te verstrekken (inclusief bezorging aan huis) aan leden van TC de Uithof hopen we samen een stap dichter bij ons doel te komen: het omlaag brengen van het aantal SOA-besmettingen onder studenten.

Aankomende

Activiteiten

Datum/Tijd Evenement
22 augustus - 24 augustus EXTC
6 september - 8 september Introweekend
20 november Lustrum VII: Opening
20 november - 20 december Lustrum VII: Vice Versa
23 november - 24 november Lustrum VII: Gala
28 november Lustrum VII: Clubavond
30 november Lustrum VII: VVV dag
5 december Lustrum VII: Sinterklaasborrel
11 december Lustrum VII: Ongemengde Activiteit
15 december Lustrum VII: Toernooi