Lidmaatschap

Wat kost een lidmaatschap?

Als lid van TC de Uithof betaal je €55 aan contributie en daarnaast schaf je bij Olympos een all-in sportkaart, de OlymPas, aan voor €160, plus SSV-registratie (dwz: geef bij de aanschaf van de OlymPas aan dat je lid bent van TC de Uithof). In totaal kost een lidmaatschap bij TC de Uithof je dus €215,- als je student bent.

NB: Ben je geen student aan een universiteit, de HU of de HKU? Dan val je niet in de zogenaamde A-categorie van Olympos, en kan je waarschijnlijk géén OlymPas tegen studententarief aanschaffen. Klik hier om te checken in welke categorie jij valt.

NB2: Ben je al lid van TC de Uithof en val je volgend jaar in de B- of C-categorie van Olympos? Dan kun je tegen A-tarief (€160) lid blijven als je de Verenigingskaart aanschaft. Dit is een OlymPas waarmee je alleen deel kan nemen aan verenigingsactiviteiten (competitie, training, toernooien), maar waarmee je niet vrij kan tennissen en geen gebruik kan maken van het overige sportaanbod van Olympos. Ook de Verenigingskaart schaf je online of bij de sportdesk aan en dient inclusief SSV-registratie aangeschaft te worden!

Wat krijg je daar voor terug?

Voor je contributie én je OlymPas krijg je natuurlijk een heleboel terug, namelijk:

– Toegang tot alle activiteiten van TC de Uithof, zoals de clubavonden, funtoernooien en competitie. Maar ook tot een breed scala aan sociale activiteiten zoals de maandelijkse borrel, de wintersport, weekendjes weg, feestjes en nog veel meer activiteiten.

– Je kunt onbeperkt gebruik maken van de sportfaciliteiten op sportcentrum Olympos. Niet alleen vrij tennis, maar ook fitness, squash en groepslessen (zoals Zumba, Pilates en Yoga) behoren tot het sportaanbod. Meer informatie over de mogelijkheden vind je hier(NB: dit geldt dus niet voor Verenigingskaarthouders, zie hierboven)

– KNLTB-registratie en de KNLTB-ledenpas. Deze zijn nodig voor het spelen van toernooien en competitie.

– €6,50 korting op trainingen, waardoor de totale kosten per trainingsreeks (halfjaar) €90,50 bedragen.

– En als beginnend tennisser train je het eerste halfjaar voor €34!

– Ledenkorting bij verschillende sponsoren en bedrijven. Klik hier voor een overzicht.

Aankomende

Activiteiten

Datum/Tijd Evenement
23 mei Kanocantus
23 mei TOUS feest
29 mei - 1 juni Roland Garros
30 mei Clubavond
6 juni Pubgolf + borrel
8 juni - 15 juni Clubkampioenschappen
18 juni Actieve Ledendiner
20 juni Clubavond met Oudhof
22 juni Familiedag
27 juni Clubavond