Vereniging

TC de Uithof is de enige studententennisvereniging in Utrecht en met ongeveer 600 leden één van de grootste van Nederland. Heel het jaar door worden er zowel op tennis- als gezelligheidsgebied allerlei activiteiten georganiseerd. Veel studenten vinden bij de Uithof hun vrienden, om mee te sporten en om een prachtige studententijd mee door te brengen. Naast beginnende en gevorderde tennissers hebben we ook een selectie, met niveau 2 t/m 4.

Ben je een goede tennisser of heb je nog nooit getennist, iedere student in Utrecht kan lid worden. Bij de Uithof vind je altijd je slag!

Wat biedt TC de Uithof haar leden?
Als lid kun je zelf bepalen hoe actief je sport, hoe actief je meedoet aan de activiteiten en of je actief mee wilt dragen aan de organisatie van onze vereniging. Elk niveau is welkom, van vergevorderde speler tot beginner. De vele activiteiten die we organiseren worden mogelijk gemaakt door de vele commissies, waarin Uithoffers van verschillende studies en leeftijden activiteiten organiseren, competities indelen, het clubblad schrijven en toernooien opzetten. TC de Uithof is een open, laagdrempelige vereniging zonder verplichtingen en met een grote verscheidenheid aan mensen.

Een selectie van onze activiteiten: trainingen, de wekelijkse clubavond (ofwel een borrel in de binnenstad ofwel een tossavond op sportcentrum Olympos), interne toernooien zoals de Clubkampioenschappen, het Open Toernooi, het studentikoze Extern Toernooi, (thema)feesten, een introductieweekend, wintersport, tripjes naar Roland Garros en het ABN AMRO Open, KNTLB-competitie in najaar en voorjaar, conditietraining, een ledenweekend, een gala en vele weekendjes weg naar andere studententennisverenigingen in Nederland. Natuurlijk hebben we ook een selectie voor goede en veelbelovende tennissers.

Wij zijn ook te vinden in te vinden in de studiegids!

Accomodatie: sportcentrum Olympos
TC de Uithof is gevestigd op Olympos, het studentensportcentrum van Utrecht, dat zich op Science Park De Uithof bevindt. Olympos bezit 9 smashcourt tennisbanen, waarvan TC de Uithof er standaard 7 mag gebruiken voor trainingen, tossavonden, competitie en toernooien. Hiermee kan de TC aan zo’n 550 trainende leden en 150 competitiespelende leden een plek bieden. Op het tennispark bevindt zich tevens een inspeelmuur, een blokhut en een terras.

Omdat TC de Uithof aangesloten is bij Olympos, zijn alle leden verplicht een OlymPas, aan te schaffen. Met deze all-in-sportkaart (€160,- per jaar) kunnen leden het hele jaar gebruik maken van alle sportfaciliteiten die Olympos te bieden heeft, het vrijspelen op de tennisbanen inclusief.

Aankomende

Activiteiten

Datum/Tijd Evenement
23 mei Kanocantus
23 mei TOUS feest
29 mei - 1 juni Roland Garros
30 mei Clubavond
6 juni Pubgolf + borrel
8 juni - 15 juni Clubkampioenschappen
18 juni Actieve Ledendiner
20 juni Clubavond met Oudhof
22 juni Familiedag
27 juni Clubavond