SV Kampong Tennis

Over de vereniging
De vereniging SV Kampong Tennis vormt samen met Hockey, Voetbal, Cricket, Squash en Jeu de Boules de Federatie SV Kampong. SV Kampong Tennis is de derde vereniging naar omvang binnen SV Kampong en telt 550 leden en 65 zomerleden. Van de 550 zijn er 380 senior.

Lidmaatschap
Het reguliere lidmaatschap loopt van 1 april tot en met 31 maart en kan op 1 april of 1 september ingaan. Je kan bij aanmelding op het digitale formulier aangeven per wanneer je lid wilt worden. De contributie voor een jaarlidmaatschap bedraagt € 150,-. Hier bovenop komen de eenmalige adminstratiekosten van € 30,-.

Competitiemogelijkheden
Kampong Tennis neemt deel aan de door de KNLTB georganiseerde competities in het voorjaar en het najaar. Je speelt dan in een Kampong-team van minimaal vier spelers een externe competitie tegen teams van andere tennisclubs uit de regio. Er zijn competities voor alle niveaus en voor jong en oud. Deelname aan de competitie is in principe mogelijk voor alle SV Kampong Tennisleden, maar we kunnen natuurlijk niet iedereen plaatsen.

Activiteiten
SV Kampong Tennis kent diverse commissies die allerlei soorten activiteiten organiseren voor de senioren. Zo is er elke maandagavond Rackettrekken (tossavond). Dit is een ontspannen manier om lekker te tennissen of andere leden te leren kennen of spreken. Daarnaast wordt er jaarlijks het open toernooi en de clubkampioenschappen georganiseerd, waaraan iedereen kan meedoen omdat op sterkte wordt ingedeeld. Verder worden er door het jaar heen verschillende eendags-toernooien georganiseerd.
Sinds het voorjaar van 2018 is er gedurende het jaar ook een interne competitie, die gespeeld wordt via Scala.

Aankomende

Activiteiten

Datum/Tijd Evenement
22 augustus - 24 augustus EXTC
6 september - 8 september Introweekend
20 november Lustrum VII: Opening
20 november - 20 december Lustrum VII: Vice Versa
23 november - 24 november Lustrum VII: Gala
28 november Lustrum VII: Clubavond
30 november Lustrum VII: VVV dag
5 december Lustrum VII: Sinterklaasborrel
11 december Lustrum VII: Ongemengde Activiteit
15 december Lustrum VII: Toernooi