Inschrijven

De inschrijvingen voor 2024-2025 zijn momenteel nog gesloten, deze zullen openen op 1 augustus 2024. Wil je volgend jaar lid worden van TC de Uithof? Stuur dan een mailtje naar secretaris@tcdeuithof.nl om op de interesselijst te komen. Zo zal je een mailtje krijgen wanneer de inschrijvingen voor volgend jaar weer bijna openen.

Introductieperiode en introductieweekend:
TC de Uithof organiseert ieder jaar voor eerstejaars een introductieperiode. Deze periode loopt van september t/m november en is bedoeld om je mede eerstejaars en de rest van de vereniging beter te leren kennen. De eerstejaars worden opgedeeld in introductiegroepen die begeleid worden door twee mentoren. Samen met de introductiegroep ga je naar verschillende activiteiten zoals clubavonden en borrels. Het hoogtepunt van de introductieperiode is het introductieweekend, waar je samen met alle andere eerstejaars en mentoren naartoe gaat. Op dit weekend kun je samen zingen op de cantus, dansen op het festival en nog veel meer! Alle activiteiten tijdens de introductieperiode zijn vrijblijvend, maar wij raden het ten zeerste aan, gezien het een goede manier is om een band op te bouwen met en binnen je vereniging.

Goed om te weten:
Afgelopen jaren waren er meer aanmeldingen dan beschikbare plekken. De mogelijkheid bestaat dus dat er zal worden geselecteerd onder de aanmeldingen. Het moment van inschrijven, je tenniservaring en je motivatie zullen hierbij een rol spelen. Kort na de deadline van de inschrijving zal hierover via mail worden gecommuniceerd.

Ter herhaling: bij een lidmaatschap bij TC de Uithof ben je verplicht contributie te betalen (€55) en een OlymPas aan te schaffen (€160). In totaal kost een lidmaatschap dus €215 per jaar. Meer informatie over het lidmaatschap lees je op deze pagina.

  • Let op! Studeer je aan een particuliere HBO of een HBO in een andere stad dan Utrecht, dan kost de aanschaf van een OlymPas meer dan de reguliere prijs. Klik op deze link voor
  • meer informatie.

Aankomende

Activiteiten

Datum/Tijd Evenement
22 augustus - 24 augustus EXTC
6 september - 8 september Introweekend
20 november Lustrum VII: Opening
20 november - 20 december Lustrum VII: Vice Versa
23 november - 24 november Lustrum VII: Gala
28 november Lustrum VII: Clubavond
30 november Lustrum VII: VVV dag
5 december Lustrum VII: Sinterklaasborrel
11 december Lustrum VII: Ongemengde Activiteit
15 december Lustrum VII: Toernooi