Home > FysioDomstad

FysioDomstad

We zijn als FysioDomstad trots TC de Uithof te mogen ondersteunen met fysiotherapie en middels sponsoring!

Bij deze een korte uiteenzetting over de praktijk. FysioDomstad is een sportieve en innoverende fysiotherapiepraktijk in Utrecht Oost (Nachtegaalstraat 28) en in de stadion Galgenwaard (Herculesplein 247), met veel affiniteit voor sport. FysioDomstad bestaat uit een team van 8 enthousiaste en fanatieke fysiotherapeuten waaronder 2 manueel therapeuten en 3 sportfysiotherapeuten
De praktijk biedt naast fysiotherapie, sportfysiotherapie en manuele therapie ook, dry needling, echografie, medical taping en Mulligan therapie.

Op dinsdagavond is er van 19.00 uur tot 20.00 uur een GRATIS (sport)inloopspreekuur op onze locatie in Utrecht Oost (Nachtegaalstraat 28). We screenen dan of sporters met een paar adviezen uit de voeten kunnen of echt onder behandeling moeten komen.

We werken nauw samen met de sportartsen in Utrecht, dus doorsturen kan via deze korte lijn indien nodig. We hebben contracten met alle verzekeraars behalve Caresq en Zorg en Zekerheid en het is belangrijk om te weten dat fysiotherapie niet van het eigen risico af gaat. Wel moet je een aanvullende verzekering voor fysiotherapie hebben om vergoeding voor de behandelingen te krijgen.

Veel tennisplezier en we hopen blessurevrij, zo niet dan helpen we je graag!

Sportieve fysiogroet,

Team FysioDomstad

FysioDomstad
Nachtegaalstraat 28 (Utrecht Oost)
Herculesplein 247 (naast Runnersworld, stadion Galgenwaard)

Website: www.fysiodomstad.nl
Email: afspraken@fysiodomstad.nl
Tel: 030-2920021 (Goed bereikbaar op maandag

Aankomende

Activiteiten

Datum/Tijd Evenement
24 maart - 26 maart LUST
29 maart Koffieuurtje
30 maart Selectie Clubavond
31 maart - 2 april BRAK
6 april Borrel
7 april Netwerkborrel
12 april Koffieuurtje
13 april Clubavond
15 april Roze Zaterdag
20 april Clubavond