Home > Introperiode ’23

Introperiode ’23

TC de Uithof organiseert vanaf september tot en met november een introductieperiode voor alle nieuwe leden. Deze periode bestaat uit gezellige borrels, leuke tennisactiviteiten en een fantastisch introductieweekend. In deze periode strijden de eerstejaars in groepjes tegen elkaar voor de Sjaarscup, onder leiding van twee geweldige ouderejaars als mentoren. Hieronder zie je alle activiteiten waaraan je kan meedoen in deze introperiode.

Poolen – 13 september

Bij deze activiteit kan je gezellig bonden met je introductiegroepje tijdens het poolen! Hier heb je ook de gelegenheid om de IntegraCie, het bestuur en andere eerstejaars beter te leren kennen.

Introductieweekend – 15-17 september

Het introductieweekend is hét weekend van de introperiode. Tijdens het introductieweekend zal je met je mentorgroepje op verschillende manieren onze vereniging leren kennen: liederen zingen op de biercantus en genieten van het zonnetje en de muziek tijdens het festival.

Clubavond – 21 september

Elke donderdag (wanneer er geen borrel is) is er op Olympos de clubavond. Hier kan je een balletje slaan met mede-TC’ers. Klaar? Geniet lekker van een biertje in het café!

Commissie Clubavond – 28 september

Vind jij het leuk om je in te zetten voor TC de Uithof en lijkt je het leuk om je op te geven voor een commissie? Dan is deze clubavond een goede manier om alvast kennis te maken met de commissies die TC rijk is. Op deze clubavond zijn er leden van de commissies aanwezig om een praatje mee te maken. Daarnaast is er natuurlijk ook ruimte om te tennissen en een borrel in het sportcafé op Olympos.

Cycling dinner + borrel – 5 oktober

Twijfel jij nog over welke commissie je wilt doen dit jaar? Bij het Cycling Dinner kun je langsgaan bij drie commissies om daar een maaltijd te eten. Zo kan je de commissieleden leren kennen, en kan je wat vragen over de commissie stellen. Een perfecte manier om dé commissie voor jou te vinden! Hierna is ook de maandelijkse borrel.

Padellen – 10 oktober

Vandaag zullen we met z’n allen laten zien hoe sportief we zijn. Dit keer niet op de tennisbaan, maar op de padelbaan. We zullen ook weer gezellig een drankje doen en wie weet waar de avond eindigt.

Kroegentocht – 17 oktober

Een van de leukste activiteiten in introductieperiode van TC de Uithof is misschien wel dé kroegentocht! Samen met je introgroepje en andere eerstejaars gaan we langs een aantal leuke kroegen die Utrecht te bieden heeft. Een goede manier om Utrecht te leren kennen als je nog niet zo bekend bent met het uitgaansleven in Utrecht.

Selectie clubavond – 19 oktober

Op deze clubavond heb je de mogelijkheid de selectie beter te leren kennen. Naast dat zij hun skills laten zien, is er ook de mogelijkheid om samen met hen te tennissen. Misschien dat er hier en daar wel een tweener geslagen wordt. Bij zijn is meemaken! Je kan natuurlijk ook een biertje komen drinken.

Open Feest – 26 oktober

Het eerste Open Feest zal in de introductieperiode plaatsvinden. Op dit feest zijn naast alle leden ook niet-leden welkom zijn. Nodig dus vooral je studievrienden, VVV’tjes of je broers of zussen uit om samen mee drankjes en dansjes te doen!

Eerstejaarstoernooi Qravel – 4 november

Op 4 november vindt het eerstejaarstoernooi bij Qravel, in Leiden, plaats. Dit is een toernooi voor eerstejaars van verschillende studententennisverenigingen. Hier worden verschillende korte potjes gespeeld en de dag zal eindigen met een cantus. Dit is een leuke gelegenheid om eerstejaars van andere zusterverenigingen te leren kennen!

Uilskuikentoernooi – 11 november

Het Uilskuikentoernooi is hét moment om ouderejaars te leren kennen. Je zal tennissen in teams, waar eerstejaars en ouderejaars gekoppelt worden. In dit team zal je op de baan en naast de baan tegen elkaar strijden. Na een gezellige sportieve middag zal je vol met nieuwe vrienden de baan afgaan.

Afsluiting intro: Biercantus – 16 november

Helaas komt er aan alles een einde en zo ook aan de introductieperiode. Maar niet getreurd, want deze periode zullen we afsluiten met een knaller waarbij we luidkeels mee zullen zingen met alle nummers.

Aankomende

Activiteiten

Datum/Tijd Evenement
29 februari Padel clubavond
2 maart - 10 maart Open Toernooi
14 maart Borrel
21 maart Clubavond + competitieborrel
23 maart Vriendjesdag + cantus
28 maart Selectie clubavond
29 maart - 31 maart BRAK
3 april Open Feest
11 april Clubavond
16 april Lustrum Themaonthulling