Home > Introperiode ’21

Introperiode ’21

TC de Uithof organiseert vanaf september tot en met november een introductieperiode voor alle nieuwe leden. Deze periode bestaat uit gezellige borrels, leuke tennisactiviteiten en een fantastisch introductieweekend. In deze periode strijden de eerstejaars in groepjes tegen elkaar voor de Sjaarscup, onder leiding van twee geweldige ouderejaars als mentoren. Hieronder zie je alle activiteiten waaraan je kan meedoen in deze introperiode.

Eerste Borrel – 2 september

Elke eerste donderdag van de maand is vanaf 21:00 onze maandelijkse borrel in onze vertrouwde stamkroeg, de Rex, waar we gezellig met zijn allen een biertje doen. De eerste borrel is speciaal voor de eerstejaars het eerste uur alleen voor eerstejaars! Hierdoor kan je andere eerstejaars, de IWC, AcCie & IntegraCie, en het bestuur leren kennen. Kom dus gezellig langs voor een biertje! En wie weet waar & wanneer de avond eindigt.

Trainingsdag – 5 september

Op de trainingsdag kunnen alle eerstejaars kennis komen maken met het tennis bij onze vereniging. Onze trainers geven een aantal proeflessen, zodat je kan meemaken hoe deze training gaan. Alle niveaus zijn hier welkom – zelf als je nog nooit getennist hebt! Hierna organiseert de IntegraCie een pubquiz bij het sportcafé van Olympos, en zullen we nog gezellig een biertje nuttigen in de zon.

Activiteit bekendmaking mentorgroepjes – 13 september

Tijdens de introperiode worden de eerstejaars onder de hoede genomen door ouderejaars die zich opgegeven hebben als mentor. De gehele introperiode zullen zij het aanspreekpunt zijn voor de nieuwe leden. Op deze activiteit zullen de mentorgroepjes bekend worden gemaakt. De perfecte manier om je mede groepsgenoten en mentoren gelijk beter te leren kennen onder het genot van een biertje. Vergeet niet gelijk een leuke groepsnaam en een odz te bedenken!

Eerstejaars Clubavond – 16 September

Elke donderdag (wanneer er geen borrel is) is er op Olympos clubavond: Van te voren schrijf je je in, en vanaf 20:00 wordt je ingedeeld voor tenniswedstrijden van een uurtje per keer. Klaar? Geniet lekker van een biertje bij Olympos!

Op deze clubavond kun je ook gezellig van te voren bij Olympos eten met jouw introgroepje. Dus wil jij nog even snel jouw introgroepje leren kennen? Kom gezellig langs!

Introductieweekend – 24-26 september

Het introductieweekend is hét weekend van de introperiode. Op het verblijf van het Brabantbos zal je met je mentorgroepje op verschillende manieren onze vereniging leren kennen: liederen zingen op het biercantus, strijden tegen andere groepjes tijdens verschillende spellen, geniet van het zonnetje en de muziek tijdens het mini-festival, en ga los op de bierestafette tijdens het feest. Met het thema ‘Terug in de tijd’ zullen ook al jouw oude favoriete hitjes langskomen.

Commissieclubavond – 30 september

Vind jij het leuk om je in te zetten voor TC de Uithof en lijkt je het leuk om je op te geven voor een commissie? Dan is deze clubavond een goede manier om alvast kennis te maken met de commissies die TC rijk is. Op deze clubavond zijn er leden van de commissies aanwezig om een praatje mee te maken. Daarnaast is er natuurlijk ook ruimte om te tennissen en een borrel in het sportcafé op Olympos.

Poolen & Lasergamen – 5 oktober

Op 5 oktober gaan we bij OZEBI poolen en lasergamen. Samen met je introgroepje kun je strijden in een potje lasergamen tegen een ander groepje. Hierna is er zeker tijd om bij te komen met een biertje en een potje poolen. Hier heb je de gelegenheid om de IntegraCie, het bestuur, andere eerstejaars en tweedejaars nóg iets beter te leren kennen. Schrijf je snel in!

Cycling Dinner + Borrel – 7 oktober

Twijfel jij nog over welke commissie je wilt doen dit jaar? Bij de Cycling Dinner kun je langsgaan bij drie commissies om daar elk een maaltijd te eten. Zo kan je de commissieleden leren kennen, en kan je wat vragen over de commissie stellen. Een perfecte manier om dé commissie voor jou te leren kennen! Hierna is ook de maandelijkse borrel in de Rex.

Beleids ALV – 12 oktober

Op de beleids-ALV zal het bestuur 2021-2022 ‘’Return to Reality’’ haar beleid presenteren. Het is zeker interessant om hier bij aanwezig te zijn als je geïnteresseerd bent in het beleid van TC de Uithof. Je mag hier dan ook suggesties doen of vragen stellen als iets niet duidelijk is. Zeker leerzaam om te komen dus! Ook kan je hier punten verdienen voor de Sjaarscup.

Selectieclubavond – 14 oktober

Op deze clubavond heb je de mogelijkheid de selectie beter te leren kennen. Naast dat zij hun skills laten zien, is er ook de mogelijkheid om samen met hen te tennissen. Misschien dat er hier en daar wel een tweener geslagen wordt. Bij zijn is meemaken!

Kroegentocht – 19 oktober

Een van de leukste activiteiten in introductieperiode van TC de Uithof is misschien wel dé kroegentocht! Samen met je introgroepje, andere eerstejaars en tweedejaars gaan we langs een aantal leuke kroegen die Utrecht te bieden heeft. Een goede manier om Utrecht te leren kennen als je nog niet zo bekend bent met het uitgaansleven in Utrecht. Hierbij zal onze stamkroeg De Rex niet overgeslagen worden.

Themaclubavond – 21 oktober

Bij deze clubavond wordt er een leuk thema georganiseerd. Pluspunten voor jouw groep als jullie met zijn allen in thema komen!!

Open Feest – 28 oktober

Het eerste Open Feest zal in de introductieperiode plaatsvinden. Op dit feest zijn naast alle leden ook niet-leden welkom zijn. Nodig dus vooral je studievrienden, VVV’tjes of je broers of zussen uit om samen mee drankjes en dansjes te doen!

Uilskuikentoernooi – 6 november

Het Uilskuikentoernooi is hét moment om ouderejaars te leren kennen. Je zal tennissen in teams, waar eerstejaars en ouderejaars gekoppelt worden. In dit team zal je op de baan en naast de baan tegen elkaar strijden. Na een gezellige sportieve middag zal je vol met nieuwe vrienden de baan afgaan.

Introperiode Aflsuiting – 18 november

Helaas komt er aan alles een einde en zo ook aan de introductieperiode. Maar niet getreurd, want deze zullen we afsluiten met een knaller! Op deze avond zal ook de winnaar van de Sjaarscup uitgeroepen worden.

Aankomende

Activiteiten

Datum/Tijd Evenement
2 juli TC Festival
6 juli Kanocantus
8 juli - 10 juli Liftweekend
15 juli Oud-besturen borrel
15 augustus - 18 augustus UIT 2022
16 augustus UIT Borrel
26 augustus - 28 augustus EXTC