Home > Ozebi

Ozebi

Beste leden van TC de Uithof,

O.Z.E.B.I is al 25 jaar een begrip in Utrecht. In het voormalig zwembad aan de Biltstraat kun je bij ons terecht voor een aantal sporten en fun evenementen. In de kelders van het voormalige zwembad kun je terecht voor een spannend potje lasergamen. In de oude doucheruimtes, en het voormalig badhuisgedeelte hebben we een spannende arena gebouwd waar velen een potje hebben uitgevochten. Spanning en plezier, gegarandeerd.

Boven kun je terecht voor een potje pool, snooker of biljarts. Reserveer op tijd want O.Z.E.B.I zit, zeker in de wintermaanden, na 20.00 uur vol. Ook kun je boven terecht voor een potje shuffleboarden. Een fungame uit het mid-westen van de VS, wat voor ons Nederlanders nog het meeste lijkt op een mix tussen curling en ons sjoelen. Regelmatig gaan hier jaarclubjes of studentenhuizen op los!

Voor alle leden van TC de Uithof hebben wij de volgende aanbiedingen: op vertoon van je KNLTB-pas krijg je voor alle tafels (poolen, snooker, shuffleboarden) het 2e uur gratis op de maandag, dinsdag en woensdag, donderdag (11.00-18.00) en vrijdag (11.00-18.00). Daarnaast kan je op woensdag en donderdag voor €12,50 twee rondes lasergamen en krijg je hierbij een gratis consumptie.

Check www.ozebi.nl voor meer info over ons aanbod en reserveren.

Aankomende

Activiteiten

Datum/Tijd Evenement
8 december Clubavond
10 december Diesgala
15 december Clubavond
22 december Kerstdiner + Borrel
12 januari Borrel + Nieuwjaarsactiviteit
19 januari Halfjaarlijkse-ALV
26 januari Clubavond
2 februari Borrel
3 februari - 12 februari Wintersport
16 februari ABN AMRO OPEN