Home > Partner worden?

Partner worden?

Contact
Email: externerelaties@tcdeuithof.nl   |   Tel: +316 142556633

Partner worden van TC de Uithof
Als partner van TC de Uithof werk je samen met de grootste studententennisvereniging van Nederland! Naast het feit dat wij een gezelligheidsvereniging zijn, wordt er bij ons ook fanatiek en op hoog niveau getennist. Zo organiseren wij elk jaar een Open Toernooi met het hoogste niveau dat amateurtennis te bieden heeft. Ook komt ons eerste team in de voorjaarscompetitie uit op een niveau dat maar door twee clubs in de stad voorbijgestreefd wordt.

Naast fanatiek tennis staan wij als studententennisvereniging natuurlijk ook voor gezelligheid. Met minstens een activiteit per week hebben wij een grote hechte kern van leden die op bijna elke activiteit aanwezig is. Als partner van TC de Uithof heb je dus een unieke combinatie van op hoog niveau sporten en de gezelligheid die studenten kenmerkt! Om deze combinatie van gezelligheid en een passend tennisaanbod op alle niveaus te garanderen en bevorderen, zijn wij op zoek naar samenwerkingspartners. U kunt op allerlei manieren helpen en wij staan altijd open voor nieuwe ideeën.

Zie hier de sponsorbrochure voor meer informatie

Interesse?
Indien u geïnteresseerd bent in een mogelijke samenwerking kunt u vrijblijvend informatie opvragen bij onze sponsorcommissie door mailen naar externerelaties@tcdeuithof.nl of te bellen naar onze Commissaris Externe Johnny Nguyen +316 14255663

Aankomende

Activiteiten

Datum/Tijd Evenement
5 november Zoom-Borrel
10 november Introperiode Afsluiting
12 november Clubavond
19 november Clubavond
26 november Clubavond
10 december Clubavond
12 december - 13 december Activiteitenweekend
17 december Clubavond
18 december Galadiner
19 december Diesborrel