Home > Partner worden?

Partner worden?

Contact
Email: externerelaties@tcdeuithof.nl   |   Tel: +316 22886373

Partner worden van TC de Uithof
Als partner van TC de Uithof werk je samen met de een na grootste studententennisvereniging van Nederland! Naast het feit dat wij een gezelligheidsvereniging zijn, wordt er bij ons ook fanatiek en op hoog niveau getennist. Zo organiseren wij elk jaar een Open Toernooi met het hoogste niveau dat amateurtennis te bieden heeft. Ook komt ons eerste team in de voorjaarscompetitie uit op een niveau dat maar door twee clubs in de stad voorbijgestreefd wordt.

Naast fanatiek tennis staan wij als studententennisvereniging natuurlijk ook voor gezelligheid. Met minstens een activiteit per week hebben wij een grote hechte kern van leden die op bijna elke activiteit aanwezig is. Als partner van TC de Uithof heb je dus een unieke combinatie van op hoog niveau sporten en de gezelligheid die studenten kenmerkt! Om deze combinatie van gezelligheid en een passend tennisaanbod op alle niveaus te garanderen en bevorderen, zijn wij op zoek naar samenwerkingspartners. U kunt op allerlei manieren helpen en wij staan altijd open voor nieuwe ideeën.

Zie hier de sponsorbrochure voor meer informatie

Interesse?
Indien u geïnteresseerd bent in een mogelijke samenwerking kunt u vrijblijvend informatie opvragen bij onze sponsorcommissie door mailen naar externerelaties@tcdeuithof.nl of te bellen naar onze Commissaris Externe Danny Leow +316 37120034

Aankomende

Activiteiten

Datum/Tijd Evenement
29 februari Padel clubavond
2 maart - 10 maart Open Toernooi
14 maart Borrel
21 maart Clubavond + competitieborrel
23 maart Vriendjesdag + cantus
28 maart Selectie clubavond
29 maart - 31 maart BRAK
3 april Open Feest
11 april Clubavond
16 april Lustrum Themaonthulling