Home > SoaStudentArts

SoaStudentArts

TC de Uithof is een samenwerking aangegaan met SoaStudentArts, waardoor onze leden 10% korting kunnen krijgen op de webshop. Bestel een test via SoaStudentArts en voer de kortingscode ‘uithof10’ in voor korting.

Er is al jaren sprake van een sterke toename in het aantal SOA-besmettingen onder studenten en het blijkt voor veel studenten een grote stap te zijn om te testen vanwege bezoek aan de huisarts of GGD, terwijl laagdrempelig en betaalbaar testen eigenlijk de norm zou moeten zijn. Het is belangrijk om te testen als je recentelijk onveilige seks hebt gehad of als je vermoedt dat je een SOA hebt, om verdere verspreiding te verminderen en fysieke problemen te beperken. Wist je dat uit onderzoek is gebleken dat bijna een kwart (24%) van de studenten die zich laat testen op chlamydia ook daadwerkelijk een SOA blijkt te hebben? En dat 82% van alle chlamydia infecties voorkomt bij jongeren onder de 25 jaar?

Daarom is SoaStudentArts opgezet: een initiatief vanuit een huisarts in Groningen om studenten de mogelijkheid te geven om online SOA-testen te bestellen die discreet en betrouwbaar zijn (met analyse in een gecertificeerd laboratorium). En door SOA-test met korting te verstrekken (inclusief bezorging aan huis) aan leden van TC de Uithof hopen we samen een stap dichter bij ons doel te komen: het omlaag brengen van het aantal SOA-besmettingen onder studenten.

Aankomende

Activiteiten

Datum/Tijd Evenement
24 maart - 26 maart LUST
29 maart Koffieuurtje
30 maart Selectie Clubavond
31 maart - 2 april BRAK
6 april Borrel
7 april Netwerkborrel
12 april Koffieuurtje
13 april Clubavond
15 april Roze Zaterdag
20 april Clubavond