Home > Tennis > Competitie > TC Dreamteam

TC Dreamteam

In totaal heb je 600 gulden om 6 spelers te kopen. Je moet 1 speler van de vrijdag, 2 spelers van de zaterdag en 3 spelers van de zondag kiezen. Je mag maximaal 1 speler per team kiezen. De prijs per speler wordt berekend door zijn/haar totale rating te vergelijken ten opzichte van het klassengemiddelde. De prijslijst is hier te vinden: Prijslijst TC DreamTeam 2020.

Voor spelers op de vrijdag geldt dat je 1,5 punt krijg per gewonnen partij. Voor spelers op de zaterdag en zondag geld dat je 2 punten krijgt per gewonnen enkel, en 1 punt per gewonnen dubbel. Let op: er wordt alleen gekeken naar gewonnen partijen in je eigen team. Invallen in een ander team en winnen levert dus GEEN punten op.

Na de laatste competitieronde wordt de eindstand bepaald en de prijzen uitgekeerd aan de winnaars. De prijzen zijn als volgt:

1e plek: 50% van de pot
2e plek: 20% van de pot
3e plek: 15% van de pot
4e plek: 10% van de pot
5e plek: 5% van de pot

Deelnamekosten zijn € 5,-. Je mag maximaal één keer inschrijven. Indien je DreamTeam niet overeenkomt met bovenstaande regels zal je deelname als ongeldig worden verklaard, let er daarom op dat je DreamTeam aan de eisen voldoet. De inschrijving hiervoor zal voor de voorjaarscompetitie open gaan. Voor vragen kun je contact opnemen met de Technische Commissie, via teco@tcdeuithof.nl

Oude winnaars:

2018-2019: Rik Adegeest

2017-2018: Jacco van der putten

Aankomende

Activiteiten

Datum/Tijd Evenement
27 januari Borrel (Gaat niet door)
28 januari - 6 februari Wintersport
10 februari ABN AMRO toernooi
17 februari - 20 februari SET
18 februari Diesgala
24 februari Valentijnsborrel
26 februari Carnaval
27 februari Wintertoernooi
3 maart Borrel
5 maart - 13 maart Open Toernooi