Home > Vereniging > Commissies > Websitecommissie (WebCie)

Websitecommissie (WebCie)

Wij, de WebCie, staan klaar voor al uw digitale problemen omtrent TC de Uithof. Bestaande uit manusje-van-alles ex-vo Rik Adegeest, knutselkoning Vince van Noort, Jordi “de klokkenluider” Verheul, keukenprinsessen Mathilde van Gisbergen, Bodil van Beerschoten en onder leiding van oppernerd Lucas Dresscher en bijgestaan door onze lieftallige Luna beleeft de WebCie elk jaar weer een roerig doch intrigerende tijd. 

Zo hadden we afgelopen jaar de overgang van de ondertussen toch wel íetwat gedateerde oude TC website naar de fris en fruitige nieuwe versie – credits naar Vince van Noort. Dit had nogal wat voeten in aarde en hoewel dat zeker niet ongebruikelijk is voor een dergelijk project, kwam de mogelijk enigszins voorbarige live-datum met enkele onboffelijke problemen. Daarnaast werd het ons verder lastig gemaakt door malware, waardoor de website door de hosting service er met veel toewijding tijdelijk uitgehaald werd. Helaas toonden ze iets minder toewijding om de website weer in de lucht te krijgen, nadat alle benodigde stappen min of meer direct ondernomen waren. Desondanks wisten we het met onze expertise telkens weer naar een goed einde te brengen.

Ook in de aankomende jaren gaat de WebCie weer hard haar best doen om de website zo toegankelijk, overzichtelijk en vooral funtionerend mogelijk te houden. Door middel van de klassieke mannenavonden, die steevast afgesloten worden door het eveneens klassieke afsluitgeluid van Windows XP, gaan we weer mooie dingen in elkaar knutselen en hopen dat deze na twee maanden nog steeds mooi zijn – iets wat in het geval van het gedigitaliseerde Ullicupsysteem zéker zo is. 

Mocht je verder nog vragen hebben over de inhoud van de website, mail dan naar secretaris@tcdeuithof.nl. Heb je een technische vraag, mail dan naar webcie@tcdeuithof.nl.

Voor vragen over deze commissie kun je terecht bij Luna Cori Carlitto via (06-26220644)

Aankomende

Activiteiten

Datum/Tijd Evenement
19 januari Halfjaarlijkse Algemene Ledenvergadering (H-ALV)
31 januari - 7 februari Wintersportweek
31 januari Openingsborrel & pubquiz
2 februari Kook & bingo avond
4 februari Après-ski
6 februari Piste 44
6 februari The masked singer TC variant
11 februari ABN AMRO Toernooi
13 februari Carnaval
18 februari Valentijnsborrel